metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lodzianinn ~lodzianinn (Gość)02.12.2022 16:14

Wiekszosc sciezek rowerowych w Piotrkowie, prowadzi do nikąd, najlepsza jest sciezka rowerowa na ulicy Polnej, gdzie mechanik zrobił z niej parking dla aut klientów.

171

Zalesicka street ~Zalesicka street (Gość)02.12.2022 21:58

Dla mnie OK. Przyda się. PS. dziś miałem "przyjemność" przejechać się ul. Żelazną i Roosevelta.... dramat... miasto chwali się drogą na Słoneczko, a na Żelaznej takie nierówności, że ograniczenie do 70 na znakach nie jest potrzebne. Tam najlepiej jechać 40-50 max, bo szkoda zawieszenia.
Osobiscie z chęcią oddałbym ten budżet z powyższej ścieżki, jako tzw. "CEGIEŁKĘ" do wyremontowania Żelaznej, Roosevelta, czy Morycy. Niestety nie ode mnie to zależy.

52

Zxy ~Zxy (Gość)03.12.2022 23:46

Wielka potrzeba dla mieszkańców osiedla Wyzwolenia taka ścieżka rowerowa żeby mogli bezpiecznie przemieszczać się na rowerach do parku ,czy na stadion .Remont ulicy Sulejowskiej nie uwzględnił drogi dla rowerów

30

Piotrkowianin Piotrkowianinranga04.12.2022 12:14

A czemu ona jest taka krzywa? O ile dobrze pamiętam tory kolejki biegły na tym odcinku prosto.

21

Elovelo ~Elovelo (Gość)05.12.2022 18:51

Super pomysł, powinna być jeszcze stacja naprawy rowerów , kilka laweczek na browarka a przejazd przez ul.Krakowskie Przedmieście z monitoringiem i dodatkowym oświetleniem. Połączenie z Bugajem i elegancko.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat