I co to da??? Takimi grupkami to se wróble w sadzie można straszyć a nie tych pełowskich sępów... Tam trzeba jedności i siły całego narodu żeby to stado wystrzelać!!!
Anti-Counterfeiting Trade Agreement, ACTA (pol. Umowa handlowa dotycząca zwalczania obrotu towarami podrabianymi) A jak to będzie wyglądać w przypadku np. części do aut??? Czy może ktoś coś wie na ten temat???
Po 21 latach wróciła Komuna i Cenzura. Koniec Wolności.
Matoły sprzedały swój kraj, a niejaki jegomość p.Gibała mówi wprost, że Donald nie będzie ulegał szantażom obywateli własnego państwa. Lepiej ulegać szantażom innych państw jak USA lub Niemcy.
Sprzedajecie tożsamość narodową. Hańbicie przelane oceany krwi Naszych przodków walczących o WOLNOŚĆ !
Wstyd mi za ludzi bez Honoru !
Kocham Wolność - Chłopcy Z Placu Broni
Słyszałem że akcja jest NIESTETY odwołana. Ponoć za późno zgłoszono ją do UM.
Potwierdzi to ktoś?!
najpierw szpiegowali Polakow po cichu a teraz robia to jawnie
KOMUNO WROC
A po co przed Urzędem Miasta? Co do tego ma Rada Miejska? Jeżeli już protestować to przed siedzibami rządowych posłów koalicyjnych Platformy Obywatelskiej na Słowackiego i Polskiego Stronnictwa Ludowego na Sienkiewicza(tutaj najlepiej we wtorki i piątki - dni targowe) o 11.oo. I Piotrków jak zwykle będzie protestował jak jest już po musztardzie.
Tylko czy komuna w ogóle odeszła?
[b]Wszyscy są oburzeni działaniami premiera i P.O a ja się pytam kto na tych "zdrajców narodu" głosował w wyborach ??? Skąd się wzieło tak duże poparcie dla nich? Naród polski jest głupi i daje się zmanipulowac przed wyborami wierząc w obietnice raju na ziemi, premier łże jak pies ludzie to kupują i głosują na niego i jego partie. Nigdy nie będzie lepiej w polsce jak ludzie się w garść nie wezmą, czego jeszcze trzeba: paliw na poziomie 8 zł? a może wymyślą by nosic lokalizator ze sobą, a ludzie jak barany będą posłuszni i pewnie pogodzą się z tym. Wcale się nie zdziwie jak mój komętarz się nie pojawi bo pewnie moje słowa są nie w smak moderatorom, cęzorom i innym pajacom ograniczającym wolność swobodnej wypowiedzi zasłaniającym się jakimś wymyślonym regulaminem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!