metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lika ~Lika (Gość)16.02.2015 13:17

Na pewno pójdę. Inteligentny człowiek znający języki obce. Taki prezydent to prestiż za granicą a z Bredzisława Komorowskiego wszyscy się śmieją taki "bul"

2116

kasia ~kasia (Gość)16.02.2015 13:23

jestem za bede napewno wspaniały człowiek nie tak jak ci oszukance

1816

jorek ~jorek (Gość)16.02.2015 13:25

bede na marszu napewno precz ze złodziejami

1712

JOZEK ~JOZEK (Gość)16.02.2015 13:30

pis jestem z wami

2017

Salon ~Salon (Gość)16.02.2015 13:35

Co un bydzie robil na zamku,strasyl

99

do zobaczenia ~do zobaczenia (Gość)16.02.2015 13:36

Z okazji Święta Kobiet na ósmego zapraszamy szczególnie panie.

94

śmiech przez łzy ~śmiech przez łzy (Gość)16.02.2015 13:44

Cytuję:
Chciałbym również na ten marsz zaprosić prezydenta Krzysztofa Chojniaka. Jestem pewien, że jest on jednym z tych, którzy sprzeciwiają się patologii, jaką jest kupowanie głosów, a wiemy, że w Piotrkowie jest z tym problem – dodaje Misiewicz.

Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Panie Misiewicz, ma nadziej że to żart, a nie poważna oferta kierowana do Pana Chojniaka.

98

sklave sklaveranga16.02.2015 13:55

Konwencja wyborcza PiS.
Ktoś, kto słuchał uważnie przemówienia kandydata PiS, mógłby dojść do wniosku, że stanowisko prezydenta ma charakter omnipotentny. Prezydent ma, według Dudy, być arbitrem w sporach zbiorowych, jeździć do Brukseli i tam walczyć o rekompensaty dla polskich rolników oraz o odszkodowania za rosyjskie sankcje.
Trudno jest odpowiedzieć na pytanie, na ile Duda sam tworzy wizję własnej prezydentury. Jego poprzednik, do którego się tak się odwołuje, Lech Kaczyński, był jedną z najważniejszych postaci PiS i w dużym zakresie współtworzył politykę tej partii. A on Andrzej Duda ciągle pozostaje w tej partii politykiem z trzeciego szeregu, wysuniętym na stanowisko przez Jarosława Kaczyńskiego. Zatem trudno odpowiedzieć na pytanie, na ile mówi językiem cudzym, na ile własnym.
Namaszczony z zaświatów.
Duda w dudy zadął! A zdawało się jakby to Lechu grał?
Foto na http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia

913

Izabella ~Izabella (Gość)16.02.2015 14:46

Już mieliśmy premierów z drugiego rzędu i wiemy czym się to skończyło.

811

gostek ~gostek (Gość)16.02.2015 15:08

dobrze napisane "zbierali podpisy". Czas przeszły wskazane gdyż według ogłoszeń mieli być w godzinach 11-16, a tymczasem o 12.30 już nikogo nie było. To chcieli zbierać te podpisy czy tylko pokazać się w mediach?

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat