metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hi hi ~hi hi (Gość)17.02.2015 13:58

Ci panowie z PIS tak gustownie ubrani i tak reprezentacyjni ,że aż Paris Hilton ze Rzgowa mogliby zawstydzić ;)

44

piotrkowianin ~piotrkowianin (Gość)17.02.2015 14:02

A skąd się ten pan w kufajce wziął w Piotrkowie Trybunalskim? Z tego co wiem piotrkowianinem nie jest więc co on tu robi?

73

myslacy ~myslacy (Gość)17.02.2015 14:15

do luzika; jeśli uwrzasz że jak pis wygra bedzie lepiej to życze ci jak najlepiej.zakłamany nie jestem ale myślący.jak wygra pis [czego im nie życze] a sie w czym kolwiek sprzeciwisz to będziesz wrogiem kościoła.a co do donoszenia to mnie rodzice tego nieuczyli wręcz przeciwnie zakazali.

15

leon ~leon (Gość)17.02.2015 15:38

widzę że boja sie nowego radnego i atakują

11

dociekliwy ~dociekliwy (Gość)17.02.2015 15:39

Łomianki- to wieś czy miasto ?
Nie było tam wyborów na wójta czy sołtysa?Czemu chce reprezentować królewskie miasto z tradycjami ?

51

luzik luzikranga17.02.2015 18:05

do ~myslacy (Gość) "jeśli uwrzasz że jak pis wygra bedzie lepiej"
Myślisz, że pod rządami aktualnie panującej nam sitwy mamy demokrację i dobrobyt? Może w Twoim osobistym przypadku nie jest źle z zarobkami, ale czy Twój przypadek określa sytuację całego społeczeństwa? Może prowadzisz w miarę wygodny i konsumpcyjny styl życia: zimne piwko, pub, galeria handlowa, markowe ciuchy, duży telewizor, w miarę nowy samochód - i ci się wydaje, że już jesteś w siódmym niebie? A gdzie głębsza refleksja na temat szerszych mechanizmów społecznych wykraczających po za Twój "raj". Gdzie konsekwencja, gdzie logika?
Osobiście PO, PiS, PSL, Palikota i znaczną część SLD wysłałbym w kosmos, bo to szkodnicy i darmozjady żerujące na polskim narodzie. Najwyższy czas, żeby tworzyć coś nowego nie obarczonego korupcją i całym tym syfem. Tu jednak potrzebny jest okres przejściowy i być może - niestety - rządy PiS - dałyby czas na przygotowanie nowego rozdania.

Komentarz był edytowany przez autora: 17.02.2015 18:09

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat