Ci panowie z PIS tak gustownie ubrani i tak reprezentacyjni ,że aż Paris Hilton ze Rzgowa mogliby zawstydzić ;)
A skąd się ten pan w kufajce wziął w Piotrkowie Trybunalskim? Z tego co wiem piotrkowianinem nie jest więc co on tu robi?
do luzika; jeśli uwrzasz że jak pis wygra bedzie lepiej to życze ci jak najlepiej.zakłamany nie jestem ale myślący.jak wygra pis [czego im nie życze] a sie w czym kolwiek sprzeciwisz to będziesz wrogiem kościoła.a co do donoszenia to mnie rodzice tego nieuczyli wręcz przeciwnie zakazali.
Łomianki- to wieś czy miasto ?
Nie było tam wyborów na wójta czy sołtysa?Czemu chce reprezentować królewskie miasto z tradycjami ?
do ~myslacy (Gość) "jeśli uwrzasz że jak pis wygra bedzie lepiej"
Myślisz, że pod rządami aktualnie panującej nam sitwy mamy demokrację i dobrobyt? Może w Twoim osobistym przypadku nie jest źle z zarobkami, ale czy Twój przypadek określa sytuację całego społeczeństwa? Może prowadzisz w miarę wygodny i konsumpcyjny styl życia: zimne piwko, pub, galeria handlowa, markowe ciuchy, duży telewizor, w miarę nowy samochód - i ci się wydaje, że już jesteś w siódmym niebie? A gdzie głębsza refleksja na temat szerszych mechanizmów społecznych wykraczających po za Twój "raj". Gdzie konsekwencja, gdzie logika?
Osobiście PO, PiS, PSL, Palikota i znaczną część SLD wysłałbym w kosmos, bo to szkodnicy i darmozjady żerujące na polskim narodzie. Najwyższy czas, żeby tworzyć coś nowego nie obarczonego korupcją i całym tym syfem. Tu jednak potrzebny jest okres przejściowy i być może - niestety - rządy PiS - dałyby czas na przygotowanie nowego rozdania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!