Zdjęcie nr 4 może posłużyć za cały komentarz. Lista poparcia faryzeusza i pseudokatolika, który nie opuszcza żadnej publicznej mszy, a w tle Jezus umęczony na Krzyżu... Genialne ujęcie.
Nie w piotrkowskim kościele, ale w piotrkowskich kościołach. Nie tylko w parafii NSJ zbierano podpisy.
To jest chore kościół jest do modlitwy a nie do polityki Pan Jezus by ich wszystkich wybatorzyl i przepędził gdzie pieprz rośnie
Kościół powinien być wolny od polityki bo polityk dzieli ludzi a kościól powinien stać po za podzialami ...
Witam piszę dla zwolenników PiS i definiuję nazwę dla wielce wrażliwych ;MOHERÓW: pierwszy rzut oka brak różnic, ale “katolik” to członek kościoła katolickiego, “chrześcijanin” to osoba wierząca w Jezusa Chrystusa. Nie jest to zatem tożsame jak sugeruje kościół katolicki. Owszem, każdy katolik jest chrześcijaninem, ale odwrotnie już to nie działa. .. Więc wara od kościoła zwolennikom A. Dudy bo ja idę do kościoła się modlić. Wystarczy mi w TV tej reklamy politycznej za którą płacą podatnicy.
No tak Piotrków mnie nie zdziwił , kościół,PiS i emeryci aa i Macierewicz , masakra
Duda na taczki razem z Kaczyńskim i całym PiS-em koniec waszego rządzenia w tym kraju
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!