Obowiązkiem każdego Katolika i Polaka jest obrona Kościoła przed wyznawcami Szatana. Czyli przed sprzedajnymi wyznawcami rządzących obecnie.
Bóg, Honor, Ojczyzna! Więc Won z listami wyborczymi z mojego Kościoła!
Według niektórych katolików komisja wyborcza i urna powinna być w kościele. Katolik od siedmiu boleści ???? Zawsze jest mi żal chorych osób.
Szerokim łukiem ominę ten kościół. Na szczęście są w Piotrkowie normalne kościoły, w których nie miesza się modlitwy z polityką.
Szerokim łukiem ominę ten kościół. Na szczęście są jeszcze normalne kościoły w Piotrkowie, gdzie nie miesza się modlitwy z polityką.
Prawdziwy katolikszuka Boga w kościele i tam czesc mu oddaje, a propagande i agitacje zostawia sie ulicznikom. Jest przypowiesc o tym jak Pan Jezus zastal w domu swoim targ i kupcow...prawdziwy katolik ja zna, a obludnik siedzi w kosciele I zbiera pidpisy na klamcow I zlodzieji!!!!! Wstyd, ze ktos taki nazywa siebie katolikiem!!!
My katolicy, to nie znaczy, że my PiSowcy, bo katolik nie ma obowiązku być wyznawcą tej czy innej partii, tylko wyznawcą wiary katolickiej i wierności Chrystusowi, który z polityką nie miał nic wspólnego.
Mam gdzieś Dude..W życiu nie przyczynie się do popierania durnia.kosciol straci wiernych bawiąc się w politykę
...mam ich dość.
...
Kościół nie powinien być wykorzystywany do walki politycznej. WSTYD
Gowno prawda..Kościół nie miejsce na polityke.Taka akcja Odpedza ludzi od kosciola i wiary..nie bede chodzic do politycznego kosciola..podpisujcie ludcie..potem pisowcy opublikuja wasze dane..
Gowno prawda..Kościół nie miejsce na polityke.Taka akcja Odpedza ludzi od kosciola i wiary..nie bede chodzic do politycznego kosciola..podpisujcie ludcie..potem pisowcy opublikuja wasze dane..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!