Kto zlecił to zbieranie podpisów? Kim jest ta pani? Komu tę listę przekazała? Proboszczowi? Ktoś wie????
Tak ludzie w ciemno podpisywali? Szok! Wiedzieli kto zlecił to zbieranie podpisów? Kim jest ta pani? Komu tę listę przekazała? Proboszczowi? Ktoś wie????
Czy naprawdę DOM BOŻY jest tym miejscem, w którym zbiera się podpisy, zajmuje polityką? Nie sądzę. Tak nie powinno być. Ktoś powinien zareagować i poprosić tę panią o schowanie list i uczestniczenie czynne we Mszy świętej.
Czy naprawdę DOM BOŻY jest tym miejscem, w którym zbiera się podpisy, zajmuje polityką? Nie sądzę. Tak nie powinno być. Ktoś powinien zareagować i poprosić tę panią o schowanie list i uczestniczenie czynne we Mszy świętej.
To ta pani na mszę nie przyszła, pomodlić się, przeżywać Środę Popielcową tylko zajmowała się kartkami i myśleniem o tym ile jej się uda zebrać podpisów? Dziwna.
Zależność prosta - im więcej polityki w kościołach, tym mniej ludzi na mszach.
Jak tylko Duda wygra a wygra na pewno to zrobi się wreszcie porządek w tym kraju i kościele. Już teraz część ucieka za granice
Spojrzałem na beret i nie mam już pytań.Jestem murem za PIS ale babcie mają zdecydowanie za dużo wolnego czasu.Poszła by lepiej do jakiej roboty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!