Obowiązkiem każdego Katolika i Polaka jest obrona Kościoła przed wyznawcami Szatana. Czyli przed sprzedajnymi wyznawcami rządzących obecnie.
Bóg, Honor, Ojczyzna! Więc Won z listami wyborczymi z mojego Kościoła!
Ludzie odejdą od takiego kościoła. Nie od wiary - od kościoła i takich księży. Jeśli księża tak będą nadal "zachęcać" wiernych. Miejsce polityki nie jest kościele.
Obowiązkiem każdego Katolika i Polaka jest obrona Kościoła przed wyznawcami Szatana. Czyli przed sprzedajnymi wyznawcami rządzących obecnie.
Bóg, Honor, Ojczyzna! Więc Won z listami wyborczymi z mojego Kościoła!
Teraz wiem dlaczego ludzie z "osiedla" chodzą do innych kościołów. W tym jest polityka a nie modlitwa.
ŚRODA POPIELCOWA a tu zbieranie podpisów w kościele. Zaskoczenie. Jak można? Czy teraz codziennie będzie taka akcja tej pani ze zdjęcia? Chyba ktoś zapomniał, że to kościół. W kościele modlimy się a nie uprawiamy politykę!
No i po co te wszystkie żale. 10 maja 2020 roku Polacy zdecydują kto będzie prezydentem RP, a jak będzie taka potrzeba to 24 maja 2020 roku w tzw. drugiej turze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!