nie mam czasu jechać do Sulejowa, zróbcie punkt w Piotrkowie lub online wtedy macie mój podpis. Dotyczy to nie tylko mieszkańców Sulejowa ale również okolic więc po prostu zróbcie to online i nagłośnijcie na FB. Wtedy zbierzecie nie 12 tyś podpisów ale 20 lub nawet 50. Popieram Pozdrawiam
Dobrze by było udostępnić te listy do podpisywania również w Piotrkowie ponieważ tu także jest wielu zwolenników takiej inicjatywy .
Dzisiaj p.prezes Kaczyński wysłał list otwarty do narodu .Dziekuje w nim za dotychczasowe poparcie i prosi o jeszcze większe w jesiennych wyborach
Kaczyński obiecuje wyborcom "jeszcze cięższą pracę dla Polski". "Obiecujemy (...) jeszcze ciężej pracować na rzecz wzrostu jakości oraz poziomu życia wszystkich Polaków"
Spróbujcie opublikować list otwarty do p.Kaczyńskiego z prośba i przedstawieniem problemu drogi s12 i węzła w Jeżowie.
Chyba jeszcze wszystko jest możliwe ,cytat rozmowy z rzeczniczką rządu,,Budowa S12 (z Piotrkowa do Dorohuska) na pewno ruszy, nie wiadomo tylko kiedy. - Minister Infrastruktury Andrzej Adamczyk przygotowuje dokumentację, trwają prace nad decyzją środowiskową, będą konsultacje z mieszkańcami co do przebiegu tej trasy
https://epiotrkow.pl/news/czytaj,35408
Jeżeli będa konsultacje w sprawie przebiegu trasy S12.to dlaczego nie skierować tej trasy w strone Jeżowa (Siomek)i przez węzeł połączyć z autostradą A1
Dlaczego taki list do p.prezesa ? Bo wielka jest jego wola sprawcza To on obiecał S8 w kierunku Łodzi (wariant łódzki) i słowa dotrzymał
https://trans.info/pl/wyborcza-kielbasa-w-postaci-s8-56e170acbfbba055760f2f5e-422#
Brawo! Jako Piotrkowianin też chętnie to podpiszę. Macie moje pełne wsparcie. Jeśli teraz nie wywalczymy tej drogi to pewnie nigdy nie powstanie lub Łódź przesunie ją bliżej siebie.
Proponuję także w środę na targowisku zbierać podpisy, tam jest dużo kierowców, którzy przedzierają się przez te straszne korki, żeby dojechać na targ.
A piotrkowianie mogą tez podpisywać ? Dajcie tez do Piotrkowa te listy poparcia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!