Kiedy się rozliczycie za wasze poronione referendum ?? które bardzo dużo kosztowało? tak z ciekawości bo jak na razie nic mądrego poza krytyką obecnej władzy??? Sama kiełbasa wyborcza zero realiów to jest PIO i tyle w temacie
nie głosuje bo politycy nie mają wpływu na to co się dzieje i na władze , mają tak samo jak inni z góry narzucone zadania przez ludzi cieni, a przed ludzmi mają po prostu sprytnie udawać , kłamać i odwracać uwagę, dlatego rzadko kto NAPRAWDE UCZCIWY w polityce daje rade. przykro mi , to nie są buntownicze głosy, które może podważyć pani psycholog po 5 latach studiów, tylko fakty oparte na prawdziwych doświadczeniach i przeżyciach.
Taj jest , GŁOSUJEMY na Piotrkowską Inicjatywę Obywatelską !
bo od 8 lat nie widziałem nowej dużej firmy w Piotrkowie.
Tak, tak głosujcie na Piotrkowską Inicjatywe Obywatelską na czele z p. Marcinem Pampuchem. Już zapomnieliście, że był rzecznikiem Waldemara Matusewicza - prezydenta, który robił przekręty i trafił do więzienia?
Głosuję na Nową Prawicę. Precz z socjalem, biurwokracją i wysokimi podatkami!
Piotrkowska Inicjatywa Obywatelska i Aleksandra Rozpędek to najlepszy wybór dla Piotrkowa. Bezpartyjni samorządowcy z Pwłem Kukizem na czele popierają Olę i moja rodzina idzie głosować na nowych, młodych ludzi :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!