Głosuję na Chojniaka. Tylko Chojniak. Zawsze Chojniak. Pozdrawiam pozostałych.
Widzę że Pan Chojrak tak się boi że na tym portalu co jakiś temat o wyborach, o tak go chwalą pieski i sr.... po gaciach aby go nie wybrali. Ludzie ludziska, obywatele i obywatelki, nabrani i wierzący, rozczarowani i z nadzieją idźcie i głosujecie bo taka jest wola Boża, tych wierzących i nie. Chcecie Lorka, bierzcie Bolka, chcecie Chojraka bierzcie Chojniaka, chcecie Kręcine bierzcie Pencinę. Ważny jest Wasz głos, im więcej nas przy urnach tym mniej przypadkowości i narzekania. To Nasz OBOWIĄZEK.
Chojniak ma zaplecze i to nadzieja na postęp WIĘC TAK Głosujmy na tak. Jego drużyna wybierzmy najlepszych niekoniecznie numery nr 1 2 na listach
~Pracodawca PT (Gość)
16 godzin temu, 16:58
Po dzisiejszym oświadczeniu Pana Prezesa MZGK w Strefie FM już wiem , że radny Kozłowski to typowy nierób. Nie dość , że jako pracownik nie był ponad 66% dni w pracy w ciągu ostatnich trzech lat to i jako radny niczym nie zasłynął w myśl swojej doktryny politycznej "nic nie umiem , nic nie potrafię i nic nie mogę". Jedyne co potrafi to nagrywać kolegów z pracy. Jako pracodawca nie trzymałbym go nawet 5 minut w pracy. A on zasłania się tylko immunitetem radnego. Myślę , że wyborcy już go nie wybiorą. Byłaby to klęska dla Rady Miasta Piotrkowa Tryb.
Widać po nim , że to człowiek bez honoru , za to z dużymi ambicjami. Człowiek mały , żądny władzy. NIE GŁOSUJEMY NA LUDZI TAKICH JAK ON KTÓRZY IDĄ NA RADNEGO TYLKO DLA KASY
Nie głosujemy na Sławka 'muzykanta' , Wielkie Ucho. Zdradził swoich wyborców. Już mu dziękujemy. Człowiek żądny tylko pieniędzy i przywilejów dla siebie i swojej rodziny.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/sonda-wyborcza-w-piotrkowie-wygral-krzysztof-chojniak,2483487,art,t,id,tm.html#adb4d9616687cbbb,1,3,6 i to chyba wystarczy na kogo trzeba głosować - zmiana w Piotrkowie = wybór Brylskiego!!!!
Specjalnie przyjeżdżam na weekend do Piotrkowa głosować. Mam nadzieję,że warto.
A ja mam nadzieję, że nie na Chojniaka.
Pamiętaj,na tych ludzi nie głosujemy:
Okręg nr 1
Krzysztof Chojniak
Mariusz Staszek
Przemysław Winiarski
Paweł Załoga
Zbigniew Włodarczyk
Elżbieta Łągwa-Szelągowska
Okręg nr 2
Marian Błaszczyński
Jadwiga Wójcik
Marek Konieczko
Sylwester Łopatowski
Okręg nr 3
Monika Tera
Rafał Czajka
Adam Gaik
Karol Szokalski
Leszek Heinzel
Magdalena Majos
Okręg nr 4
Piotr Masiarek
Magdalena Kwiecińska
Urszula Czubała
Zofia Antoszczyk
Andrzej Kacperek
Izydor Młoczkowski
Te nazwiska omijamy z daleka
Nie nie,w żadnym razie na nikogo z aktualnego towarzystwa wzajemnej adoracji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!