Drodzy obywatele, proszę zwrócic uwagę że dzięki takim osobą jak Pan Dariusz, młodzi ludzie mają pracę, nie szwendają się nocami po mieście. Z drugiej strony wreszcie można z przyjemnością iść zjeść dobrą kolację napić się regionalnego piwka, posłuchać muzyki. Ludzie zastanbówice się czy ma to sens, takie protesty to jedna wielka kpina, widac tylko że brak mieszkancom Rycerskiej wykształcenia i osobistej ogłady. Takie sprawy można załatwić bez udziału Instancji wyższej jakim jest Sąd Piotrkowski. Z drógiej swtrony Panie Darku, znając nasz Piotrkowski Niezawisły Sąd i jego skandaliczne wyroki, mogę tylko współczuć. Pozdrawiam, wszystkich kumatych.
Ten Pub jest tyle czasu i nagle teraz zaczelo komus to przeszkadzac??? osoby ktore pisza.. to pozamieniajcie sie z tymi ludzmi na mieszkania... nie badzcie smieszni... ze po takim czasie nagle komus sie glosno zrobilo. Ja mieszkam w bloku .. i u mojej sasiadki...czy to dzien czy to wieczor ... policja jest notorycznie.. bo pewnej sasiadce przeszkadza 4-letnie dziecko ktore bawi sie w swoim mieszkaniu,,,,ale to jest przeciez chalas nie do wytrzymania !!! w dzien przeszkadza a po 22 to ono juz spi. poprostu ludzie nie maja co robic i szukaja miodu w du...!!! .
myślę że jedynym wyjściem jest podzielenie starówki na strefy np: mieszkalną,handlową i rozrywkową.
Jak zwykle mieszkańcy Rycerskiej to prostacy bez szkoły miasto musiało się ich gdzieś pozbyć to dostali lokale zastępcze a teraz nie ma za co pić to się czepiają Kowalczyka. Piotrkowskie dno z ulicy Rycerskiej. Panie Darku postaw sąsiadom kolejke z pewnością wszystko przestanie im przeszkadzać.
sam weź sobie kolejkę a jak cię stać to zamieszkaj tu i poczuj 9 zł za m i burdel jaki tu jest i pokarz się to pogada z tobą rycerska tylko nie miej pretensji
"Właściciela SKYY Pubu przy ul. Rycerskiej sąd ukarał za zakłócanie ciszy nocnej" - no to teraz to może się zacząć - kary dla domów weselnych - muzyka gra do rana, goście śpiewają i bawią się, kary dla innych pubów ze Starówki, które mają ogródki, kary dla organizatorów plenerowych koncertów. No w Piotrkowie będzie się działo - nie ma co.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!