jak miałem problemy z alkoholem to byłem częstym bywalcem ale nie którzy prócz picia ponad miare musieli drzeć mordy i to ich powinni ukarać.Dlaczego policja się nie zajmie tymi klientami którzy po kilku godzinach snu rano wsiadali zawsze za kierownicę .Większość to młodzi ludzie/przedsiebiorcy którzy nabrali kredytów i nie wytrzymują presji więc upajają się alkoholem i później dra mordy i hałasują ale to moja opinia
ty chyba jesteś dziecię resortu bo brak ci wyobrazni że ta mordownia jest czynna do ostatniego niby GOŚĆIA i niczym nie różni się od kalipsa czy kaczego dołka a lokalizacja była wydawana uczciwie tylko póżniej kolesie wydawali zezwolenia na różne okoliczności ty zaś zapytaj nawiedzonego GAJDE czy u niego w ramach poznawania kultury można drzeć mordę zresztą co z ciebie za obiektywny pismak internetu cuchniesz TVN-EM porozmawiaj z dziwczynami które on zwolnił i jak im płacił po terminie na raty i nie zawsze ty zaś w każdym temacie piotrkowian masz opinie byle zaistnieć bo jako człowiek jesteś bez honoru
skoro taki uczciwy,krzewiący kulturę społecznik wrażliwy to dlaczego zwalnia po miesiącu dziewczyny z pracy koleżanki opowiadały co jest grane niepłacenie podatkow tylko kasa a jełopy niech mu kasę nabijają i żrą odgrzewane ziemniaki i zlewaną gorzałkę
Jak sąd mógł ukarać właściciela pubu za zakłócanie ciszy nocnej skoro powinien ukarać gości pubu a nie właściciela który jest spokojny? . Gdzie Policja? Straż Miejska? Coś tu się komuś pomieszało. Ukarać to powinno się władze miasta za to że wydali pozwolenie, stworzyli centrum dla turystów, Trakt Wielu Kultur (-dokładnie wielu albo i wcale). Miasto bierze podatki i na tym jego rola kończy się. Skoro na starym mieście mieszkańcom jest za głośno to dlaczego wszelkie imprezy organizowane przez Urząd odbywają się na rynku i zakłócają ciszę. Panie Chojniak bądź pan konsekwentny i zrób z tym porządek wszak jesteś dla ludzi...no chyba że się mylę.
"Właściciela SKYY Pubu przy ul. Rycerskiej sąd ukarał za zakłócanie ciszy nocnej" - no to teraz to może się zacząć - kary dla domów weselnych - muzyka gra do rana, goście śpiewają i bawią się, kary dla innych pubów ze Starówki, które mają ogródki, kary dla organizatorów plenerowych koncertów. No w Piotrkowie będzie się działo - nie ma co.
sam weź sobie kolejkę a jak cię stać to zamieszkaj tu i poczuj 9 zł za m i burdel jaki tu jest i pokarz się to pogada z tobą rycerska tylko nie miej pretensji
Jak zwykle mieszkańcy Rycerskiej to prostacy bez szkoły miasto musiało się ich gdzieś pozbyć to dostali lokale zastępcze a teraz nie ma za co pić to się czepiają Kowalczyka. Piotrkowskie dno z ulicy Rycerskiej. Panie Darku postaw sąsiadom kolejke z pewnością wszystko przestanie im przeszkadzać.
myślę że jedynym wyjściem jest podzielenie starówki na strefy np: mieszkalną,handlową i rozrywkową.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!