A gdzie nasza wspaniała straż miejska?? Jak zwykle siedzą w dziupli pochowani lub wypisują mandaty za parkowanie lub bałagan.
W niedzielę wracałem z kościoła, w rynku trybunalskim nawalone menele, jeden wymiotuje, a obok ludzie w ogródku restauracyjnym. A gdzie nasza dzielna straż miejska??
Na wyzwolenia podpalają, w rynku chleją na ławkach, a służb porządkowych brak.
Taki to nasz Piotrków.
drogi podpalaczu... jeśli to czytasz a mam nadzieję że tak, to proszę zastanów się choć przez 5 minut nad swoim postępowaniem. a gdybyś kogoś zabił ? pomyślałeś o tym? sama mieszkam na tym osiedlu i mam małe dziecko o które się teraz martwie ! co jesli pożar się rozprzestrzeni i właśnie jakiś człowiek w nim zginie? gwarantuje że jak Cie złapią to pójdziesz siedzieć i pomyśl chcesz tak spędzić resztę życia? wyrzuty sumienia, kraty dookoła, zero życia prywatnego... błagam Cię zastanów się nad swoim postępowaniem. Kiedyś za Polskę ludzie ginęli, walczyli o swój kraj, byli patriotami a ty? co reprezentujesz swoim postępowaniem? nikomu nie imponujesz a jedynie wyrządzasz krzywdę! przemyśl swoje zachowanie...
to są dzieci i nastolatkowie, którzy chodzą samopas po osiedlu.Wystarczy podpatrzyć i już się wie co i kto to
wszyscy wiedzą kto tylko Policja i SM nie wiedzą.
A może nie chcą wiedzieć .......
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!