W Jarostach i Michałowie też się zasłaniali, że samochody ciężarowe
niestety nie przejedziemy Michałowską gdyż jest remontowany przejazd między Michałowem a Michałowską tzn tunel pod trasą.
Michałowska chyba wczoraj załatali, ale ponieważ słabo to zrobili, to dziś wracałem już Łódzką przez wiadukt
proszę o informację- czy wiadukt jest już otwarty? nie ma żadnych aktualizacji na stronach.. pytam, bo dojazd do pracy skróciłby mi się wreszcie o parę km.
Najlepiej użyć atomówki...
Nie będzie trzeba zbierać gruzu... ;-)
A wiadukt łódzki wysadzali...?
Nie.
To i rakowskiego nie wysadzą...
Co ludziom chodzi po głowie...
Wiadukt już otwarty, właśnie przez niego jechałem. Ale uwaga , za wiaduktem zmiana organizacji ruchu - jest rondo zamiast starego poprzecznego dojazdu z lewej. Więc lepiej się nie rozpędzać za bardzo.
Ale konkretnie jakie to granice? Miasta, państwa? Powiatu? Czy rozsądku? Albo cierpliwości na bełkot niedouczonych redaktorków. W jęz. polskim jest słowo "pomiędzy", "od... do...", ewentualnie "W granicach godz....".
Ech ta matura Giertycha czy reformy Hall...
A jak kiedyś w radiu podali: "trasa E8 - gołoledź, zamieć", to potem jeden drogowiec biegł na golasa z miotłą i zamiatał. :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!