metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
TK ~TK (Gość)27.09.2011 20:39

W Jarostach i Michałowie też się zasłaniali, że samochody ciężarowe
niestety nie przejedziemy Michałowską gdyż jest remontowany przejazd między Michałowem a Michałowską tzn tunel pod trasą.

00

gosc ~gosc (Gość)27.09.2011 21:15

Michałowska chyba wczoraj załatali, ale ponieważ słabo to zrobili, to dziś wracałem już Łódzką przez wiadukt

00

faneczka ~faneczka (Gość)27.09.2011 21:24

proszę o informację- czy wiadukt jest już otwarty? nie ma żadnych aktualizacji na stronach.. pytam, bo dojazd do pracy skróciłby mi się wreszcie o parę km.

00

P51 ~P51 (Gość)27.09.2011 22:39

"sklave" napisał(a):
Mieszkańcy Rakowa twierdzą ze Wiadukt Rakowski ma być przez saperów wysadzony.

Najlepiej użyć atomówki...
Nie będzie trzeba zbierać gruzu... ;-)
A wiadukt łódzki wysadzali...?
Nie.
To i rakowskiego nie wysadzą...
Co ludziom chodzi po głowie...

00

xax ~xax (Gość)27.09.2011 23:35

Wiadukt już otwarty, właśnie przez niego jechałem. Ale uwaga , za wiaduktem zmiana organizacji ruchu - jest rondo zamiast starego poprzecznego dojazdu z lewej. Więc lepiej się nie rozpędzać za bardzo.

00

? ~? (Gość)28.09.2011 06:57

Cytuję:
We wtorek wieczorem (granice 17.00, 18.00)

Ale konkretnie jakie to granice? Miasta, państwa? Powiatu? Czy rozsądku? Albo cierpliwości na bełkot niedouczonych redaktorków. W jęz. polskim jest słowo "pomiędzy", "od... do...", ewentualnie "W granicach godz....".
Ech ta matura Giertycha czy reformy Hall...

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga28.09.2011 11:45

Cytuję:
We wtorek wieczorem (granice 17.00, 18.00)

A jak kiedyś w radiu podali: "trasa E8 - gołoledź, zamieć", to potem jeden drogowiec biegł na golasa z miotłą i zamiatał. :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat