metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tartu Tarturanga14.09.2010 23:14

Tak pokazuje to chyba na kursach organizowanych przez WORD - aby "zbić" punkty karne ( 6 )

00

ilidan ilidanranga15.09.2010 10:15

po zdieciach widac ze kierowca tira za bardzo nie byl ma swoim pasie

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.09.2010 10:27

Zdziwiłem się, że jeszcze nikt nie napisał: "Znowu Volkswagen". A Jetta to prawie to samo co Golf.

01

chichot ~chichot (Gość)15.09.2010 10:34

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Skoro już się wysiliłeś na spreparowanie jednego zdania, to nazwisko pisz poprawnie.
Spytaj moderatora, zanim palniesz byle co.

A ja myślałem, że to jest twój nick. Jeżeli faktycznie tak się nazywasz, to sorry i wyjaśniam, że litera "d" wskoczyła przez przypadkowo bo nie sprawdzam tego co piszę przed zatwierdzeniem. A tak na marginesie, to jesteś wyjątkowym facetem na tym forum. Szkoda, że nie kandydujesz do parlamentu europejskiego. Szkoda twojego żywota przy klawiaturze laptopa pisarzu.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)15.09.2010 11:13

"chichot" napisał(a):
wyjaśniam, że litera "d" wskoczyła przez przypadkowo bo nie sprawdzam tego co piszę przed zatwierdzeniem.

Nie myśl, tylko sprawdzaj.
A jak nie sprawdzasz, to nie pisz. Ciekawe, czy zatwierdzasz operacje finansowe bez sprawdzania. Proste, jak budowa cepa.
Jeżeli czujesz parcie, sam kandyduj. Na prezydenta Stanów Zjednoczonych Ameryki.

Komentarz był edytowany przez autora: 15.09.2010 11:19

00

marek4 ~marek4 (Gość)15.09.2010 15:29

"chichot" napisał(a):
litera "d" wskoczyła przez przypadkowo bo nie sprawdzam tego co piszę przed zatwierdzeniem.

Nie sprawdzasz co piszesz. A myślisz co piszesz?
Uniwersalna zasada: pomyśl, napisz, sprawdź, pomyśl, zatwierdź.

00

Nomad ~Nomad (Gość)15.09.2010 21:22

podkom. Sławomir Szymański ma chody w firmie pogrzebowej, byli przed laweciarzami z gotową na miarę trumną, co za organizacja!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat