Tak pokazuje to chyba na kursach organizowanych przez WORD - aby "zbić" punkty karne ( 6 )
Zdziwiłem się, że jeszcze nikt nie napisał: "Znowu Volkswagen". A Jetta to prawie to samo co Golf.
A ja myślałem, że to jest twój nick. Jeżeli faktycznie tak się nazywasz, to sorry i wyjaśniam, że litera "d" wskoczyła przez przypadkowo bo nie sprawdzam tego co piszę przed zatwierdzeniem. A tak na marginesie, to jesteś wyjątkowym facetem na tym forum. Szkoda, że nie kandydujesz do parlamentu europejskiego. Szkoda twojego żywota przy klawiaturze laptopa pisarzu.
Nie myśl, tylko sprawdzaj.
A jak nie sprawdzasz, to nie pisz. Ciekawe, czy zatwierdzasz operacje finansowe bez sprawdzania. Proste, jak budowa cepa.
Jeżeli czujesz parcie, sam kandyduj. Na prezydenta Stanów Zjednoczonych Ameryki.
Nie sprawdzasz co piszesz. A myślisz co piszesz?
Uniwersalna zasada: pomyśl, napisz, sprawdź, pomyśl, zatwierdź.
podkom. Sławomir Szymański ma chody w firmie pogrzebowej, byli przed laweciarzami z gotową na miarę trumną, co za organizacja!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!