No bo może za wolno szłaś? Królowa chodników?
I jak zwykle w takich przypadkach, przyczyną jest pośpiech. Czy ludzie to niczego się nie nauczą? Tylko pędzą, łamią przepisy i oto mamy takie skutki.
A winna jest policja i przyzwolenie społeczne.
Jak jedzie się przepisowo to traktują człowieka jak jaiegoś ułomnego - taka prawda.
A policja też łamnie przepisy - aż się w głowie nie mieści.
Ładne halo. Ale ten niby zaczepny wpis jest na tyle kuriozalny, nawet jak na forowe standardy, że - miast go olać - wysilę się - ku uciesze ogólności czytających, na krotochwilną momentami odpowiedź:
Źle-podejrzewasz-bo-nie-jestem-z-PiS-u.
A gdybym był, to co, jakaś degradacja szczególna?
Bardziej nobilitowałoby mnie co? Członkostwo w PO? Albo wstąpienie w szeregi SLD? ZaPiSanie się do PSL-u może...
Ale - jak czytam, o ile to coś w ogóle można przeczytać - to ty, brachu, też nie jesteś z PiS-u!
Bo zapewniam cię, przygniatająca większość w PiS-ie to jednak nie są analfabeci i PiS-ać potrafią. A nawet w Samoobronie nie brakowało osób, które z PiS-aniem nie miały problemów.
Jeżeli ogolnie wierzysz, że sfoimi wPiS-ami podbijesz to forum, to ja ci mówię, szybko ci te marzenia mina, ale bez wszelkich bolesci, więc zbędne będą tfoje zale.
PiS-anie takiej glupoty - niech ja zgadnę - może tylko usprawiedliwiać okoliczność, że przez trzema miesiącami przybyłeś tutaj prosto stamtąd (poniżej link), bez obrazy dla "tamtych", przeciwnie z całym należnym im szacunkiem.
http://tiny.pl/hr793
Włostowic--proszę pisz uwielbiam te komentarze, komu nie odpowiadają niech nie czyta.Pozdrawiam.
Włosdtowic pisze sam do siebie.
Każdy sądzi według siebie, taka jest stara prawda, chichot. A innych mierzy swoją miarą.
Skoro już się wysiliłeś na spreparowanie jednego zdania, to nazwisko pisz poprawnie.
Spytaj moderatora, zanim palniesz byle co.
Zdjęcie makabryczne. Wiecie ja się tak zastanawiam czy nie byłoby dobrym pomysłem aby na kursie prawa jazdy był obowiązkowy pokaz właśnie takich makabrycznych zdjęć - może wielu dałoby to do myślenia.
Ale czy czegoś właśnie takiego nie wprowadzono nie tak dawno? Coś czytałem na ten temat. Nie wiem, czy to oblig, czy to na kursach akurat, ale takie filmy powstały i przyszłym kierowcom się je pokazuje, to na 100 procent. Nie wiem, tylko na jakiej to zasadzie się odbywa. Może coś pomyliłem, może tylko w szkołach...
Profilaktyka to znakomita, pod warunkiem jednak, że widzami takich filmów są osoby z wyobraźnią. Tych innych takie sceny nie poruszą, trzeba trochę pomyślunku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!