metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)07.05.2020 12:58

Wirus może pojawić się nagle , dzieci mogą zarażać i nie wiedzieć. To ryzyko dla nauczycieli , całych rodzin . Mój mąż jest w grupie ryzyka , ma szereg różnych chorób i nie puszczę dzieci do przedszkola i szkoły by stwarzać ryzyko dla rodziny bo tak ogłosi minister. Co innego gdyby musieli wracać na 2_3 miesiące a na koniec maja czy w czerwcu nie pójdą. Ta końcówkę mogę nadal przerabiać z dzieckiem w domu , a z przedszkolakiem nie mam nauki zdalnej.

42

gość ~gość (Gość)07.05.2020 12:53

Czy żłobek czy przedszkole czy szkoła . Nie ważne. Ważne jest życie dziecka. Życie jest jedno.Podziwiam za odwagę osoby które posłały dzieci do żłobków i przedszkoli. Ja zrobiłabym wszystko żeby nie posłać, zorganizowała bym choćby opiekunkę studentkę, kogoś z rodziny. Czy jest zresztą możliwość pobierania zasiłku do 24.05 jak nie matka to ojciec.

34

gość ~gość (Gość)07.05.2020 07:39

Dajcie spokój, dzieci mi się rozchorowały

13

po co to? ~po co to? (Gość)07.05.2020 09:45

Teraz to bez sensu puścić dzieci na 2 tygodnie do szkoły. Po co? Żeby się zaraziły na wakacje? Jak młodzież się spotka po takim czasie to raczej między sobą odległości nie zachowają.

92

gość ~gość (Gość)07.05.2020 12:02

Moje dzieci nie wrócą do szkoły. Nie będą narażać zdrowia i życia dla pary tygodni nauki. Mieszkamy z dziadkami , zdrowie całej rodziny jest najważniejsze. Syn pisze egzamin 8 klasiaty , po co ma iść i nagle się rozchorować i np później będzie kłopot z napisaniem egz w terminie.

82

gość ~gość (Gość)07.05.2020 09:27

Najważniejsze że kościoły,galerie i biblioteki już funkcjonują

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat