https://serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/878315,rodzice-dziecka-ktorym-prof-chazan-odmowil-aborcji-po-urodzeniu-lekarze-bali-nam-sie-je-pokazac.html?fbclid=IwAR3mf07lxz0_6xJAuFs7ad96h_n8El3Vjm0YdKEgYEimMGy7rOExXi074uE
Polecam przeczytać to wszystkim!
zdaje mi się , że przerywanie ciąży zdominowane jest przez męski punkt widzenia
Protest, już, już miałem się przyłączyć, ale zobaczyłem tęczową parasolkę! I to wystarczyło, by zrezygnować!?
Od momentu powstania życie ludzkie staje się więc wartością chronioną konstytucyjnie. Dotyczy to także fazy prenatalnej – z orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego z dnia 28 maja 1997 r, sygn. akt K 26/96 - no to jak biegaliście z hasłem KON STY TUC JA to teraz o co właściwie wam chodzi? dobra ta konstytucja i wyroki tamtego trybunału czy nie dobra - te same twarze zadymiarzy
Św. Tomasz uważał, że chłopiec otrzymuje duszę po 40 dniach od zapłodnienia, a dziewczynka po 90. Twierdził, że dopiero od tego momentu embrion przestaje być częścią organizmu kobiety.
Protestują młodzi ludzie bo są świadomi swoich praw a was staruchy-pieniacze skierować do lekarza orzecznika - w końcu tyle jeszcze macie siły do wojowania
Brawa dla młodzieży !!!!! Walczcie !!!! Przecież tu chodzi o Wasze życie...... :)
Kościół przerżnął wszystko. Za parę lat będzie się te maszkary, szumnie nazywane kościołami, wyburzać.
Piękna robota jeśli chodzi o ateizację społeczeństwa. Sporo znam takich jak ja - byłych pielgrzymkowców, oazowców, którzy na klechów dziś patrzeć nie mogą. Czyżby wpływ Marksa? Nie! Gądeckiego, Jędraszewskiego, Depo...
W większości osoby młode 19 plus. A Pani Iga Świątek poszła do Dudy w takim momencie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!