Ile razy jeszcze przed wyborami będą się chwalić tym boiskiem, które było przecież zrobione już dość dawno ? Na miesiąc przed wyborami to może zbiorą wszystkie inwestycje 12 lat i będą naiwnym lasować mózgi.Nie ma się czym pochwalić to trzeba w koło Macieju chwalić się jednym.
Gmina Sulejów - nepotyzm, nepotyzm, nepotyzm...
Czy znajdzie się ktoś, kto rozgoni ten układ rodzinno-partyjny?
Zamiast się cieszyć, że przyszło mnóstwo ludzi na zebranie, to próbował ich rozgonić. Zobaczymy, czy ci ludzie będą mu potrzebni w wyborach w listopadzie. Takiego właśnie Sulejów ma burmistrza. Sposób wypowiedzi- żenujący. Zresztą wszyscy siedzący za stołem to wielka pomyłka. Sulejów, szkoda mi Ciebie. Biedni Ci mieszkańcy. Skazani na następne lata na tego cudotwórcę. Chyba, że się obudzicie. Oby nie było za póżno.
Wszyscy siedzący za stołem to wielka pomyłka? Dlaczego oceniasz wszystkich jedną miarą!
P. Baryła musi odejść. Po wczorajszym zebraniu w Szkole Podstawowej w Sulejowie należy kolejny raz to powiedzieć krótko. P. Baryła musi odejść. Dodam, że ludzie na wsi też do tego muszą dojrzeć i dojrzeją. NIGDY WIĘCEJ TAKICH RZĄDÓW W SULEJOWIE DLA DOBRA WIĘKSZOŚCI MIESZKAŃCÓW.
Napisałam wszyscy, może nie mam racji, bo niektórzy siedzieli z boku.
Wczoraj na zebraniu widziałem policję. Czy ta obecność to w ramach tych dodatkowych patroli opłacanych przez burmistrza ? Czyżby Pan Burmistrz czuł się mało bezpiecznie w obecności mieszkańców gminy, którą rządzi ? Panie Burmistrzu bez obaw mieszkańcy robią wszystko zgodnie z demokracją o której Pan mówił.
Już dawno powinniśmy zorganizować referendum i odwołać Burmistrza. Ktoś powie że referendum drogo kosztuje ale każdy dzień jego rządów przynosi nam wiele szkód
NA zebraniu był też Pan Przewodniczacy Rady Miasta, tylko wogóle się nie odzywał. Dlaczego? Dlatego, że zna konstytucję i wie, że nie jest z tego obwodu i odzywać mu się (na spotkaniu innego obwodu) nie wolno. Dobrze, że go nie wyprosili.
Jak to jest. Wioski mają asfalt i chodniki. A miasto Sulejów niektóre drogi ma gorsze jak w średniowieczu. Na Dobrej Wodzie zrobili kawałek asfaltu i na tym koniec. A co dalej, gdzie te chodniki, obiecane ścieżki rowerowe.
W tej chwili jechać tą drogą to jakaś masakra (dziura na dziurze).
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!