oczywiście czarni nie mogli przegapić otwarcia nawet oczyszczalni ścieków i postanowili oznaczyć teren kropidłem.
ale kościelny czy to ministrant za księdzem chodził z wodą święconą? i chyba komży zapomniał
a gdzie wykonawcy z firmy zuh koncern z kosowaaa.ciekawe kiedy oczyszczalnia bedzie miec remont kapitalny
A następnie po otwarciu oczyszczalni było otwarcie w Łęcznie sali a później impreza andrzejkowa.Pana burmistrza nie stać na dofinansowanie dzieci dojeżdżających do szkoły w Sulejowie,ale na wyłożenie kasy na imprezę kasa się znalazła.Jedzenia jak na weselu,orkiestra i mnóstwo gości zaproszonych.Tylko tak dalej to na pewno Sulejów z długów wyjdzie!!!
No w porządku, ale ja mam pytanie. Czy Mazur na zdjęciu to jest Mazur, czy to jest ten sobowtór Mazura, z którym Mazur objeżdża całe Woj. Łódzkie, musząc nieraz być w dwóch miejscach naraz?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!