metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec gminy ~mieszkaniec gminy (Gość)05.01.2013 21:58

"Bil" napisał(a):
oś takiego w internecie znalazłem.
http://www.kto-kogo.pl/El%C5%BCbieta_Wiaderek#91deea41090edb6f1ed51863db6723f8

Nieaktualny skład zarządu. w grudniu 2012 wybrano nowy zarząd i wszyscy z Gminy Sulejów zostali usunięci. Teraz stowarzyszenie "Sulejowskie" jest tylko z nazwy.

"vinci" napisał(a):
Na podstawie jakiego paragrafu Pani nie może tego ujawnić?

Nie tylko może ale jako radna Rady Miejskiej nawet powinna. Informacje o finansach publicznych są jawne.

00

SULEJ-redaktor naczelna ~SULEJ-redaktor naczelna (Gość)06.01.2013 21:02

Nakład i koszt - Dzięki za uwagi co do nakładu nr 45- faktycznie nie pamiętam jaki wtedy był, bo wydawaliśmy mniejsze i większe ilości (700 było przez rok 2012). Zazwyczaj na sezon turystyczny były większe, ale pewnie na wybory też. Sprawdzę to po niedzieli w Gminie, bo urząd rozlicza faktury z drukarnią i ja tych dokumentów nie mam. Spiszę też dokładne koszty za poprzednie lata, żeby nie podawać z pamięci zaokrągleń.

Cytuję:
~realnie (Gość)(...)może kilka tekstów do Suleja podeślę (...)

Proszę pozwolić mi to przemyśleć, odpiszę.

00

gostek ~gostek (Gość)08.01.2013 09:41

Do naczelnej dot.nr45.Sulej był nawet w skrzynkach pocztowych np.Podkałek.Zgoda redakcji to lipa żona naczelna pozwoliła wkładkę mężowi.OD TEJ PORY SULEJ stał się propagandówką.

00

Bil ~Bil (Gość)28.01.2013 11:56

"gminna-patriotka" napisał(a):
żaden z Pani pożytek,zero działań

To nie prawda, przecież Pani Teresa jest na zdjęciach na prawie wszystkich uroczystościach, a to wymaga poświęcenia dla społeczeństwa dużo własnego czasu, aby mieszkańcy mogli sobie pooglądać.

00

gminna patriotka ~gminna patriotka (Gość)27.01.2013 10:52

Oj Pani Tereso,po co to wszystko?W Samorządzie żaden z Pani pożytek,zero działań,a słyszałam,że w szkole też dzieci mają zaległości...,tylko kasa się liczy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat