Kogo w ogóle obchodzi pani poseł Radziszewska? Czy siedzi w Sejmie, na ławce w parku, w knajpie przy piwie czy w więzieniu pod kluczem? Byle tylko zdążyła na rajd rowerowy, bo jak w 2017 się nie odbędzie to aktywność pani poseł w okręgu spadnie do zera.
Chciałem zapytać, czy korzystają z wody, toalety, prądu itp. na koszt podatników?
Dlaczego oni tam siedzą w czasie świąt, a ja jako podatnik mam za to płacić?
Dlaczego nikt ich nie usunie, można tak sobie siedzieć bezkarnie i puszczać bąki?
Jak marszałek ma wznowić obrady skoro zajęli jego miejsce pracy?
Czy 11 znowu będzie cyrk robiony z Polaków?
Dlaczego te dziwolągi nie potrafią pogodzić się z porażką i odejść, zabrać się za jakąś pracę i przestać się zachowywać jak dwuletnie dzieci.
Obronczyni starych układów, ale jak sie jest przy korycie 20 lat to jaki ma sie kontakt z rzeczywistoscia ? Aaaa dziekujemy za rajd rowerowy za nasze podatki ? O to jest szczyt mozliwosci polskiego posla....osla
nie ukłonie jej sie nigdy myslałem ze to madra kobieta a to zenada
elka niech lepiej wróci do swojego zawodu bo w piotrkowie potrzebują lekarzy a pediatrie zamkli na rakowskiej a nie trzyma sie koryta paskuda
cała klita która boi się o to co nakradli wcześniej że stracą wszystko
Ja już się pogubiłem o co oni protestują,czas minął,a rządzić by się chciało .Posłanka nic nie zrobiła dla swojego regionu oprócz rajdów rowerowych niech siedzą w tym sejmie do lata
Ale przeciwko ta cała Radziszewska protestuje?
Przecież nie przeciwko legalnie wybranej władzy. Bo to byłoby nienormalne.
I przecież nie przeciwko temu, że nastąpiła zmiana rządu, nie pierwsza przecież w powszechnym głosowaniu. Więc co w tym dziwnego?
To w takim razie przeciwko ona tam protestuje i protestuje?
Mam poważne podejrzenia, że ta Radziszewska to sama nie wie, przeciwko czemu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!