metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wojciech ~wojciech (Gość)04.12.2024 08:57

Panie (tfuuu) Prezydencie, w słowniku ludzi cywilizowanych niema takiego słowa, aby dostatecznie obelżywie określić Pana postępowanie. Pana (tfuu) słowa, "wiem że można lepiej" należy uzupełnić dopiskiem "podnosić podatki mieszkańcom". Mam nadzieję, że mieszkańcy Piotrkowa szybko się Pana(tfuu) pozbędą, ale gdyby nie to nawet Pan (tfuu) nie próbuj podchodzić do następnych wyborów. Do zobaczenia przy urnach.

211

Mówiłem że tak będzi ~Mówiłem że tak będzi (Gość)04.12.2024 09:00

Ja Wam Prezydenta i tej całej chucpy nie wybierałem, ale co tam najważniejsze że wszyscy mamy się Uśmiechać, teraz ja z Was się śmieje

141

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)04.12.2024 03:21

Ci radni wraz z prezydentem mają nas tz.mieszkańców w d.. ie,radni ,tylko patrzeć jak sobie zrobią podwyżki płac kosztem naszym.

252

Eryka ~Eryka (Gość)04.12.2024 10:10

Do pani randejmogla pani poruszyć na tym spotkaniu ze chce zmienić logo miasta z podatków dla czego pani milczy

101

Prywaciarz ~Prywaciarz (Gość)04.12.2024 10:27

Zastanawiałem się czy kontynuować działalność gospodarczą w Piotrkowie , rządzący pomogli podjąć decyzję, dziękuję jedna jdg w Piotrkowie mniej :)

211

:( ~:( (Gość)04.12.2024 10:48

Uuu to już widzę ściągnięcie nowych inwestorów. Po co mają tu inwestować jak w innych miastach będzie taniej.
Jest tak jak się spodziewałem - Pan prezydent jest tylko osobą do podpisywania. Rządzi kto inny, z tylnego fotela. Niestety ten który rządzi nie ma za wiele kompetencji w tej materii.

240

:(( ~:(( (Gość)04.12.2024 10:50

Czyli trzeba się wyprowadzić z Piotrkowa.
Myślałem, że gorzej niż za poprzedniego prezydenta nie będzie

150

piciu_M3 ~piciu_M3 (Gość)03.12.2024 20:27

Czy radna Kinga, to żona Mazura, co nagrywa te bzdury w internecie?

125

:(( ~:(( (Gość)04.12.2024 11:42

Ten rządzący z tylnego fotela jest w tej radzi od dawna. Skoro do tej pory miasto nie wyszło na prostą to teraz gdy ma władzę absolutną będzie jeszcze gorzej.

50

DonaldTrump ~DonaldTrump (Gość)04.12.2024 10:14

Ten prezydent bardzo zawiódł,jego obietnice wyborcze nijak się mają do tego co wyprawia.Manipulayor i klamca,przed wyborami obiecywał wszystko to co dana grupa chciała usłyszeć, teraz za nic ma ludzi i złożone przez siebie deklaracje. Manipulant pierwsza klasa, obsadza stanowiska rodziną i znajomymi ,kompetencje nie mają żadnego znaczenia. Tworzenie stanowiska pod daną osobę to już szczyt manipulacji.

360

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat