To zasługa wprowadzonej prohibicji od czerwca. Spadła ilość interwencji policji i spadła ilość ślubów. Same pozytywy. Ciekawe o ile wzrośnie liczba zgonów spowodowanych alkoholem niewiadomego pochodzenia? Być może dwa przypadki w tym tygodniu już odnotowaliśmy. Dobra zmiana. :-)
to proste, bo kobiety maja wymagania z kosmosu, same czesto nic nie reprezentuja poza szybkim pisaniem smsów czy plotkowania na facebuczku, chwytają się często drugiej gałęzi, czyli niby kobieta jest z tobą ale cały czas szuka lepszej opcji (hipergamia), oraz wspołczesny regresywny feminizm który odmóżdza i niszczy kobiety (bo tak najlepiej zniszczyć naród) powoduje że faceci idą w swoją stronę, nie kazdy chce być koniem do orania z mega kredytem do konca życia, a jeszcze jak jest dziecko, to w tych czasach kobieta używa do manipulacji by potem ciągnąć socjal i alimenty, są kobiety ktore specjalnie wybierają takie życie
Lewactwo tryumfuje. Wracamy do epoki matriarchatu. Jeśli ktoś nie wie - rodzinę tworzy matka i jej dzieci. Kopulacja za pieniądze podarunki i rozrywki. W sumie wystarczy popatrzeć na stado małp - czym my tak bardzo się od nich różnimy? Instynkty mamy takie same.
No i co z tego? Może nie wolno żyć samotnie?... Brak ślubu nie koniecznie oznacza życie na "kocią łapę", bo może oznaczać po prostu życie w pojedynkę.
Vivat, Vivat wolny stan!
Jestem sobie tylko Pan.
Na Krupówkach i na molo,
zamiast w parze, lepiej solo!
Nie potrzeba Sakramentu
i nie płacę alimentów.
Co dzień spokój i radocha,
bo cóż, że mnie nikt nie kocha?
Czy w małżeństwach rzeczywiście
jest ta MIŁOŚĆ? Może w liście,
albo jakimś SMS-ie,
bo tak w życiu, raczej w... lesie!
Kłócą, krzyczą i się złoszczą.
Niech żonaci mi zazdroszczą!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!