No i co z tego? Może nie wolno żyć samotnie?... Brak ślubu nie koniecznie oznacza życie na "kocią łapę", bo może oznaczać po prostu życie w pojedynkę.
Vivat, Vivat wolny stan!
Jestem sobie tylko Pan.
Na Krupówkach i na molo,
zamiast w parze, lepiej solo!
Nie potrzeba Sakramentu
i nie płacę alimentów.
Co dzień spokój i radocha,
bo cóż, że mnie nikt nie kocha?
Czy w małżeństwach rzeczywiście
jest ta MIŁOŚĆ? Może w liście,
albo jakimś SMS-ie,
bo tak w życiu, raczej w... lesie!
Kłócą, krzyczą i się złoszczą.
Niech żonaci mi zazdroszczą!
Lewactwo tryumfuje. Wracamy do epoki matriarchatu. Jeśli ktoś nie wie - rodzinę tworzy matka i jej dzieci. Kopulacja za pieniądze podarunki i rozrywki. W sumie wystarczy popatrzeć na stado małp - czym my tak bardzo się od nich różnimy? Instynkty mamy takie same.
to proste, bo kobiety maja wymagania z kosmosu, same czesto nic nie reprezentuja poza szybkim pisaniem smsów czy plotkowania na facebuczku, chwytają się często drugiej gałęzi, czyli niby kobieta jest z tobą ale cały czas szuka lepszej opcji (hipergamia), oraz wspołczesny regresywny feminizm który odmóżdza i niszczy kobiety (bo tak najlepiej zniszczyć naród) powoduje że faceci idą w swoją stronę, nie kazdy chce być koniem do orania z mega kredytem do konca życia, a jeszcze jak jest dziecko, to w tych czasach kobieta używa do manipulacji by potem ciągnąć socjal i alimenty, są kobiety ktore specjalnie wybierają takie życie
To zasługa wprowadzonej prohibicji od czerwca. Spadła ilość interwencji policji i spadła ilość ślubów. Same pozytywy. Ciekawe o ile wzrośnie liczba zgonów spowodowanych alkoholem niewiadomego pochodzenia? Być może dwa przypadki w tym tygodniu już odnotowaliśmy. Dobra zmiana. :-)
Nie biorą ślubu bo się nie opłaca niby są samotne matki którym państwo pomaga finansowo bo ona jest samotna a mimo wszystko mieszka i żyje z partnerem.
Małżeństwo to jeden wielki marketing! Zarabia na tym USC , firmy dekorujące sale, a juz nie mowiąc ile kosztuje sukienka czy garnitur! kto chce niech wchodzi w wiazek malzenski ale slub i zwykle male przyjecie a nie robia z tego imprezy na 200 osob i kasa wyrzucona w bloto
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!