Jeśli ta szczepionka wprowadza do organizmu fragment kodu DNA wirusa (który jest następnie powielany przez organizm człowieka), to czy nie spowoduje to rozwoju choroby nowotworowej?
Czy ktoś jest w stanie teraz odpowiedzieć na takie pytanie?
umarło prawdopodobnie około 1 mln ludzi ,,,na febre co rok umiera 1 mln ludzi i co ? kto chce wolna wola ,a co jak juz przechorowałem ? czy nie zacząć od testu i dopiero ? coś TUTAJ SMIERDZI
Przed namawianiem do szczepienia się przeczytajcie ludziom ulotke Pfizera. Treść bardzo niepokojąca. Podając te informacje producent niejako mówi: Uprzedziłem was, a wybor wasz. A tutaj wyboru nie ma. Nie szczepionych czekają restrykcje. Tak jak powiedział pan Dworczyk: Status osoby zaszczepionej będzie się różnił od statusu osoby nie zaszczepionej. Jednym slowem: Nur fu"r Deutsche. albo jak kto woli: Tylko dla białych.
Morawiecki - Czlowiek ten nadzorowal Mirie jak przyleciala z przylbicami i maseczkami bez atestow,!!!!!
Teraz nadzoruje szczepionki zacząłem się obawiać.
Wielki "bum" się szybko skończy, za kilka dni będą poszukiwania chętnych do szczepień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!