A pracownicy Łódzkiego Urzędu Wojewódzkiego to nie powinni pracować? Przecież to jest kampania wyborcza PiS-u, a nie kampania promocyjna piątki.
PiS posuwa się do wszystkiego żeby zdobyć głosy.. Mam nadzieję, że przegrają z kretesem.
A co tam robi dyrektor z UW? Urzędy miały być apolityczne, a on tymczasem "robi propagandę " jednej partii. Nie ma na służbę zdrowia, na szkoły a na "prezenty" starcza?
Ta Pani Dróżdż już niech da sobie spokój tylko umie się mądrować na zebraniach a jeszcze nic konkretnego dla miasta nie zrobiła oprócz swojej kariery dla siebie.Zwykła karierowiczka i nic poza tym.
Przypomina mi się zaraz jak na to patrzę taki jeden młody misiek, który bardzo lubił odwiedzać targowiska i wciskać ludziom ulotki wyborcze PiS.
Partia z narodem, naród z partią. To już było i tak samo się skończy...
Witam Panie marszałku Ziembo . Kiedy wreszcie zajmie się rozliczeniem tegoż tu stojącego dyrektora. !? Po co była wygrana PiS w sejmiku jak dalej jest to samo !!!. Dalej nomenklatura zajmuje stanowisko dyrektora z opinią najgorszego szpitala w województwie . Niech pan się przejdzie po wyzwolenia i spyta ludzi o opinię tegoż szpitala. Miała być dobra zmiana a co jest !??!?!?! Konserwacja starego systemu z ich dyrektorami i najgorszą nieopieką?!?! Mam w nosie nie będziemy głosować na konserwatorów starych układów.!! Najbliższe wybory w maju. Może wtedy przyjdzie otrzeźwienie !! Jeśli nie jesienną dostaniecie jeszcze bardziej po tyłku. Te umizgi w powiecie wszyscy ze wszystkimi się kochają. Brzydzę się taka postawa . te uśmiechy poklepywania posła Lolka Grzegorza te umizgi do Chojniaka to jawna zdrada elektoratu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!