Polska pis zmierza w kierunku państwa gdzie praca stanie się kaprysem i dodatkiem do socjalu, dotacji czy odszkodowania.
Kaczyńskiemu sie zupełnie pomieszalo w glowie - niedlugo zaproponuje 50 zl za kure, 200 zl za koguta, 500 zl za psa i 1000 za kota
Znam Beatę Dróżdż i wiem, ze jest bardzo porządną osobą! Wiele lat pracy społecznej w naszym regionie i całej Polsce! Rozpoznawalna jest ze swoich działań nie tylko u nas! Bezpodstawnie czepia się najlepszy! Taki to u nas zwyczaj!
A propos kandydatki Beaty Dróżdż to dziwię się tym komentarzom! Wydaje mi się, ze jest najlepszym kandydatem w okręgu! Dlaczego?? Bo atakuje się zawsze najlepszego! Nie widzę innych nazwisk w obrocie krytyki!!
Jak słucham tych marudnych malkontentów PiS zły, PiS źle, PiS be!To aż mnie trzęsie! Pytam się co takiego porywającego działo się w ośmioletniej kadencji PO-PSL?! To Wam podpowiem, będzie szybciej - NIC! Tylko dojenie obywateli! Wtedy nie było bohaterów typu: ~fty, ~zcx, ~piesek
Cwaniak z miejskiej gazowni ,, czytanie ze zrozumieniem widzę jest ci nie znana sztuka
500 złotych na krowę ma Kaczyński dawać i 100 na świnie a nauczycielom nie mają co dać. Żenada
pis zostawi po sobie takie spustoszenie i zobowiązania jakie nigdy w Polsce nie było.
Państwo pis to obronność oparta o obce wojska i gospodarka o imigrantów zarobkowych. I słaba praca w magazynach.
Ale co tam, najważniejsze że świąt, wolnych dni przybywa i socjali.
Polska kaczyńskiego staje się państwem socjanym, w krórym nie opłaca się pracować a praca jest traktowana jaki kaprys i dodatek do socjalu.
Brawo pisowska tłuszczo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!