Myślę że to bardzo dobry pomysł i już dawno powinno powstac takie okno >Lepiej zostawic w nim niż w śmietniku !!!!!!!!
Najlepiej się nie
Troszkę wyobrazni !!! nie kazda kobieta czy młoda dziewczyna jest potworem !Jest wiele czynników które powodują że kobieta decyduje się na pozostawienie dziecka i chyba lepiej że damy szansę takiemu maleństwu a nie wywalimy na śmietnik !Co prawda w chwili obecnej jest wiele środków pozwalających uniknąc takiego dzialania jak POŻUCENIE WŁASNEGO DZIECKA ! Ale jeśli powstanie takie okno to B>DOBRZE
jak siostar selezjanka moze opiekowac sie noworodkiem - ma o tym jakies pojecie ?po rozum do glowy a nie do kosciola
a jak osoby bezdzietne mogą opiekowac sie i prowadzic domy dziecka ??? pewnie są jakies kursy szkolenia itp. a tak w ogóle to matka noworodka również uczy sie pielęgnacji i opieki nikt tej wiedzy nie posiada ot tak !!!!Ważne że są ludzie którym zalezy na innych !!!!!!!!!
popieram ale co poradzic jak ktos zamias rozumy w glowie ma ma kartke z napisem boerz mnie bez konsekwencji czynu(najlepiej byle jak:) )
ja stworzyl bym inne okienka dla takich matek a co to by byla za resocjalizacje.... jednym slowem juz by wiecej nie pomyslala o takim czyms
Słyszałem niedawno w radiu, że w którymś ze stanów USA, gdzie nie ma górnej granicy wieku dziecka, które można zostawić, jakaś matka zostawiła 13-latka.
Pochwalam pomysł "Okna Życia". Przynajmniej będzie gdzie podrzucić większość urzędników z magistratu i wybranych uczestników tego Forum. To się siostry zakonne napracują!
Powinno sie od razu pozbawiac praw rodzcielskich aby takie dzieciatko w zdrowym psychologinie srodowisku mogło wychowywac sie i byc szczesliwym Ale niestety u nas w Polsce jest chory system socjalny, proponuje jeszcze podwyzszyc becikowe, dawac wiecej zapomóg i wtedy wiecej dzieci bedzie wypadac z okien lub bedzie katowanych:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!