Stowarzyszenie powstalo dla dzieci..to im mamy poswiecic czas i tak robimy a to co nie ktorzy wypisuja to zenada..my nie myslimy o zadnych korzysciach tylko o dobrej zabawie i super atmosferze ..a mozecie u nas taka jest..
Polecam jako rodzic przepisanie dziecka do jednej czy drugiej concordii, może powstanie takiego klubu doprowadzi do zamknięcia klubów gdzie gra się 10 letnimi dziećmi na wynik !z drużyny 20 dzieci gra 6 ! grają dzieci bogatych rodziców pupilki i dwóch co strzela bramki tak wychowuje się młodych sportowców! UKSP
Mój syn też gra w jednym z piotrkowskich klubów i od jakiegoś czasu myślę o przepisaniu go do Concordi a teraz do KSS CONCORDIA ze względu na panującą i widoczną tam rodzinną atmosferę i brak podziału na dzieci biedne i zamożniejsze
Ja również jestem mamą jednego z zawodników i decyzje o otwarciu stowarzyszenia podjęliśmy my rodzice dla dobra naszych dzieci i bezsensowne komentarze nie odbiorą nam chęci i zapału do rozwijania naszego KSS CONCORDIA
Również jestem mamą jednego z chłopców i to wszystko co czytam to stek bzdur i oszczerstw,działamy od niedawna ale naszym celem są dzieci,nie bierzemy od nich po 100zł tak jak płaci się w innych klubach,organizujemy paczki na święta,wyjazdy integracyjne i dodatkowe zajęcia sprawnościowe.Te przepychanki to chyba gra Pana Dzwonnika narobił zamieszania bo dawno nikt o nim nie słyszał .Dziwię się ludziom którzy wypisują takie głupoty,przyjdźcie i zobaczcie jak działamy,i wtedy nas oceniajcie!
Jestem mama jednego z chlopcow grajacych w stowarzyszeniu..i mam prosbe o nie pisanie glupich oszczerstw jesli ktos niema pojecia o dzialalnosci stowarzyszenia...powstalo ono dla dobra dzieci z rocznika 2004i mlodszych i tylko dla nich....to dzieci sa najwazniejsze a nie slowne..przepychanki miedzy nieodpowiednimi osobami...!!!
Concordia to zawsze był syf, teraz niby się trochę pozmieniało, ale nadal trenowanie na Concordii jest nierozwojowe. Poza tym moim subiektywnym odczuciem od zawsze było to, aby miasto miało swój pilkarski klub, lecz nie concordie, tylko Piotrkovie, której nazwa zdecydowanie lepiej brzmi i co ważniejsze kojarzy się z naszym miastem. Piotrcovia miała kiedyś fajny udział w piłce...
Tylko wybory w CONCORDII oczyszczą sytuację. Nie dla KSS. Odsunąć obecnego prezesa i zobaczymy czy znajdą się chętni by pociągnąć to dalej. Płakać na forum to każdy potrafi, ale stworzyć coś w realu to już problem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!