metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
senior ~senior (Gość)21.02.2016 21:16

Postawcie w Piotrkowie stadion na 5 tysiecy i niech graja na nim tylko mlodziezowcy. Po kilku latach klub stanie sie bankrutem a stadion bedzie stal pusty. Ludzie zejdzcie na ziemie. Wizytowka kazdego klubu jest zespol seniorski. Nie masz seniorskiego zespolu nie utrzymasz sie na szczycie. Zaden kibic nie bedzie przychodzil na stadion zeby ogladac ligi juniorow.

20

mp ~mp (Gość)07.02.2016 19:26

I po co komu był remont tego stadionu?

51

AZS AZSranga11.02.2016 23:15

Życzę powodzenia i wytrwałości.

20

sportsmen ~sportsmen (Gość)10.02.2016 07:18

Sprzęt jest tylko i włącznie własnością Concordiii a wszystkie dzieciaki z grup młodzieżowych są ZAWODNIKAMI tego klubu. Osoba ktora kiedykolwiek byla czynnym zawodnikiem jakiegoś klubu wie o czym mowie....!!!!!!

20

123 ~123 (Gość)07.02.2016 20:08

Śmiać mi się chce, Panie Markowski to czemu Pan chodzi w ciuchach Concordii ? Przecież to Pan Dzwonnik je zakupił więc wypadałoby to oddać jeśli reprezentuje Pan inny już klub. Również mam nadzieję że nie będzie Pan korzystał ze sprzętu należącego do klubu Concordia.
Najlepsze to jest to że DD nie chce być prezesem a Wy otwieracie kolejne Concordie.

62

obiektywny piotrkowianin ~obiektywny piotrkowianin (Gość)09.02.2016 18:09

Brawo!!! Może znowu zobaczymy kawałek piłki seniorskiej na Żwirki.pozdrawiam:-)

31

ficef ~ficef (Gość)08.02.2016 14:08

pozazdroscili naszym byczynskim fidzewum

23

rodzic ~rodzic (Gość)08.02.2016 12:37

A ja życzę powodzenia. Każdą inicjatywę odciągnięcia dzieci od komputerów trzeba popierać a nie wypisywać głupoty na ludzi, którzy coś robią dla dzieci.

42

zks polonia UKS apn ~zks polonia UKS apn (Gość)07.02.2016 22:07

Pan Marek to pasjonat, krzyzak z krwi i kości. Oddaje serce i duszę temu klubowi .Widać że zwolennicy DD nie mogą się pogodzić ze są ludzie którzy chcą coś zmienić . dajcie ludziom czas by się wykazali. Każdy tylko pie...li a nic nie zrobi. Nikt im nie płaci tylko robią to z pasji.

72

Nie ❌ na pewno ~Nie ❌ na pewno (Gość)06.02.2016 14:11

Jan Sprawiedliwy
Bardzo pomagał... ;)
Zwłaszcza hak trzymał chłopaków z potencjałem, żeby mu nie ucielki z klubu

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat