I ta młoda drużyna (2005) zaprezentowała się całkiem ciekawie na III Im-Bud CUP 2016 w Szczercowie. Tam również rywalizował inna drużyna z Piotrkowa UKS Piotrcovia, której udało się stanąć na podium.
http://ukspiotrcovia.com/aktualnosci-1/o-wlos-od-finalu-924.htm?PHPSESSID=6a16185105845128d9edf0accdb1e04e
Gartuluje jednym i drugim. Brawo chłopaki za ducha walki !!!
Brawa dla Panow !!! Przynajmniej cos chca zrobic wtej Naszej metropolii. Widac, ze niektorym to sie zbytnio nie podoba !!!
SUPER !! była jedna Concordia, a teraz są już dwie, i czekamy na więcej ;))
Brawo tylko zero ukladow z innymi prezesami a sponsor i ludzie na stadionie sami sie znajda
Witam .Jestem osobą fizyczną i chciałem wpłacić 100 zł co miesiąc dla tego młodego klubu KSSC
co mam zrobić może jakiś nr konta podajcie a mówią że każdy grosz się liczy.
Jeszcze się na dobre nie rozpoczęło " a Szlachetny Dzwonnik" już miesza.Człowieku usuń się w cień piotrkowskiego sportu i pozwól ludziom spokojnie pracować.
To nie Lech świstak ani marek Markowski przyczynili się do skreślenia klubu z listy członków Łódzkiego Związku Piłki Nożnej ale sam Pan Dzwonnik który nie miał czasu aby zgłosić swoich młodych zawodników do rozgrywek!!!!!!!!!!!!!
MNIEJ PIJ !! Wycofaliście KLUB po to by otworzyć kolejny ???
Rodzicie przygotujcie MNÓSTWO KASY !!! Ci pokaza Wam teraz !!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!