Ostatnio byłam zaskoczona faktem, iż w Polichnie w górskim można palić! Więc jak to się ma do obowiązujących przepisów? Jeśli chodzi o papierosy elektroniczne to polecam artykuł http://lpj.pl/E-pap_lpj.htm
Prawda i to że nie palą,dziś stałam na przystanku a facet zaciągał się jak oszalały i cały dym mi leciał w twarz i to ja musiałam opuścić wiatę przystankową a nie palacz..!!!
Elektroniczne mozna palic bo to co sie wydobywa nie jest dym tylko para i resztki nikotyny
no ten co Cie zrobil napewno tak sie nazywal
chyba pytali ludzi na obrzeżach miasta ja mieszkam w centrum i ten zakaz chyba istnieje tylko na papierze każdy pali na przystankach ile wejdzie
W naszym miłym i zrównoważonym mieście obecnie bezpieczniej jest pobić żonę, niż zapalić papierosa. Typowe.
Państwo podcina gałąź na której siedzi wprowadzając zakazy palenia a z drugiej strony chciałoby, żeby jak najwięcej ludzie palili bo to zwiększa wpływy z akcyzy. Tak samo jak z alkoholem. Cóż za hipokryzja.
A zdajesz sobie sprawę ile kosztuje leczenie z powodu palenia ??? Tak, że akcyza powinna być 100% większa w/g mnie aby to pokryć i właśnie iść na to konto !!!
A zdajesz sobie sprawę z tego, że państwo ma w d...e ile to kosztuje? Zobacz sobie tylko jak NFZ obcina ilości kontraktów. Kasa jest potrzebna nie na leczenie ludzi tylko na premie dla prezesów czy wypłaty dla asystentów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!