metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Helena ~Helena (Gość)21.02.2012 11:47

Ostatnio byłam zaskoczona faktem, iż w Polichnie w górskim można palić! Więc jak to się ma do obowiązujących przepisów? Jeśli chodzi o papierosy elektroniczne to polecam artykuł http://lpj.pl/E-pap_lpj.htm

00

gość ~gość (Gość)21.02.2012 12:53

Prawda i to że nie palą,dziś stałam na przystanku a facet zaciągał się jak oszalały i cały dym mi leciał w twarz i to ja musiałam opuścić wiatę przystankową a nie palacz..!!!

00

BLEKI BLEKIranga21.02.2012 13:15

bucha, hahahahahahahahahahah haha - uśmiałem się XD

00

Pietrek Pietrekranga21.02.2012 13:55

"LouisN" napisał(a):
ok wszytko niby "cacy" ale co z papierosami tzw.eloktronicznymi .....z takiego papierosa też wydobywa sie dym .Czy wolno "palic" w miejscach publicznych takiego papierosa?

Elektroniczne mozna palic bo to co sie wydobywa nie jest dym tylko para i resztki nikotyny

"IDIOTA...bis-)" napisał(a):
Pietrek jak się nazywa osoba która donosi ?
Frajer ?

no ten co Cie zrobil napewno tak sie nazywal

00

xXx ~xXx (Gość)21.02.2012 18:39

chyba pytali ludzi na obrzeżach miasta ja mieszkam w centrum i ten zakaz chyba istnieje tylko na papierze każdy pali na przystankach ile wejdzie

00

koka ~koka (Gość)21.02.2012 19:17

W naszym miłym i zrównoważonym mieście obecnie bezpieczniej jest pobić żonę, niż zapalić papierosa. Typowe.

00

Aman Amanranga21.02.2012 19:29

Państwo podcina gałąź na której siedzi wprowadzając zakazy palenia a z drugiej strony chciałoby, żeby jak najwięcej ludzie palili bo to zwiększa wpływy z akcyzy. Tak samo jak z alkoholem. Cóż za hipokryzja.

00

Tartu Tarturanga21.02.2012 19:34

"Aman" napisał(a):
większa wpływy z akcyzy

A zdajesz sobie sprawę ile kosztuje leczenie z powodu palenia ??? Tak, że akcyza powinna być 100% większa w/g mnie aby to pokryć i właśnie iść na to konto !!!

00

LouisN ~LouisN (Gość)21.02.2012 19:35

Ja to wszystko rozumiem ............

00

Aman Amanranga21.02.2012 19:45

"Tartu" napisał(a):
A zdajesz sobie sprawę ile kosztuje leczenie z powodu palenia ???

A zdajesz sobie sprawę z tego, że państwo ma w d...e ile to kosztuje? Zobacz sobie tylko jak NFZ obcina ilości kontraktów. Kasa jest potrzebna nie na leczenie ludzi tylko na premie dla prezesów czy wypłaty dla asystentów.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat