metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jednawodka ~jednawodka (Gość)07.08.2010 17:44

"97300" napisał(a):
Stop komunie!

Wystarczający "STOP" zrobi teraz półroczny ban!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)07.08.2010 17:44

"97300" napisał(a):
[cytat="Piotr Włostowic"]Za mojego życia aż tak beznadziejnie zmarnotrawionych pieniędzy w Piotrkowie nie widziałem.

Tragiczne.Bez komentarza...

Moderator: Treść cytatu została usunięta z powodu naruszenia regulaminu. Użytkownik 97-300 otrzymał półrocznego bana na automatyczne akceptowanie komentarzy

00

jednawodka ~jednawodka (Gość)07.08.2010 17:49

"MARKPIO" napisał(a):
Tragiczne. Bez komentarza...

Właśnie. Bez komentarza. Zmilczeć trzeba, udać że się nie widzi i iść dalej.

00

xyz ~xyz (Gość)07.08.2010 18:48

"MARKPIO" napisał(a):
Moderator: Treść cytatu została usunięta z powodu naruszenia regulaminu. Użytkownik 97-300 otrzymał półrocznego bana na automatyczne akceptowanie komentarzy

Będzie tu brakowało 97-300. Szkoda że jednym dają bana na pół roku a na innych przymykają oczy. No cóż, niektórzy piszą dla redakcji o Wojtkowie to i bezkarnie komentują jak chcą.

Moderator: Proszę o wskazanie osób które powinny otrzymać bana. Piotr W. nie jest związany z redakcją portalu epiotrkow.pl

00

97-300 97-300ranga07.08.2010 19:39

"jednawodka" napisał(a):
Nie wiem, czy współczuć z powodu 6-miesięcznego bana?

Współczucie zostaw dla siebie,mnie jest ono zbędne.

00

motyl ~motyl (Gość)07.08.2010 23:34

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Tak "odnowione", że za rok, jeżeli już nie po zimie, będzie się ten nowy "asfalt" rozłaził.

Już się rozłazi, pojawiły się kocie łby na Słowackiego. Jeszcze przed wyborami kolejne frezowanie będzie, byle tylko przy korycie pozostać.

00

sauron ~sauron (Gość)12.09.2010 22:04

Lewica miała rację gminy mogą oferować internet za darmo.
Prezes UKE uznała, że usługa dostępu do internetu może być świadczona przez samorząd bez pobierania opłat lub w zamian za opłatę niższą niż cena rynkowa i nie będzie to stanowiło formy nieuczciwej konkurencji wobec komercyjnych dostawców usługi internetowej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat