Do polityka to mu daleko!!! Potwierdzam, że jak pracował w milicji obywatelskiej to był niezłym dzielnicowym. Później jak MO przekształciło się w Policję, stracił kontakt z prze3cietnym obywatelem odkąd został zastępcą komendanta miejskiego [policji w Piotrkowie. Uważam, że Dziemdziora jest dobrym kandydatem ale na radnego ale nie na prezydenta miasta. Ja czekam na mądry ruch ze strony RiG-u bo ani Chojniak, ani Czapla, ani Masiarek nie są odpowiednimi kandydatami. Chojniak już jest 8 lat. Był też radnym i wiceprezydentem. Czpla też był i jest radnym oraz tak jak Chojniak za Matusewicza był wiceprezydentem i niczego mądrego nie zdziałał. Masiarek był i jest radnym. Ludzie go nie znają. Jest za delikatny i nie ma zaplecza. Jeżeli Maćkowiak nie znajdzie lepszego kandydata niż Szcześniak, to na wybory nie pójdę. Lepiej posiedzieć w domu niż wybrać do kogo nie ma się przekonania. Najlepiej niech się sami wybiorą. Nie chcę by moim prezydentem był emerytowany policjant. Nie chcę kandydata z platformy Obywatelskiej bo on tez startuje do rady miasta podobnie jak Dziemdziora i Chojniak. Obojętnie która opcja zwycięży, to ten co będzie drugi na liście do rady miasta automatycznie zostaje radnym. A nie wykluczone, że ponownie będzie kandydował sekretarz miasta Munik. Chojniak gdyby odwołał sekretarza Munika, to uzyskał by poparcie PiS. To wszystko to tylko zagrywki pod publikę i walka o miejsce przy korycie na kolejne 4 lata.
Ciekawe, że zarejestrowani użytkownicy raczej nie komentują spraw politycznych ...
Po co ? Przecież polityka to największa k...,.
Cóż, zgadzam się. Zwłaszcza ze zdaniami pogrubioną czcionką.
Dotychczas znanym i ogranym panom - dziękujemy uprzejmie.
Warto postawić, nawet ryzykując, na kogoś nie utaplanego w miejscowej sadzawce.
Nie widzę innego środowiska poza RIG-iem, zdolnego w Piotrkowie coś konstruktywnego wykreować.
Ludzie, którzy z powodzeniem prowadzą zakrojoną na dość szeroką skalę działalność gospodarczą - należy wierzyć - mają jakie takie pojęcie o zarządzaniu i wytwarzaniu dóbr, niekoniecznie materialnych tylko.
RIG wyskoczył jakoś z tym lekarzem, ale ufam, że postawią na kogoś ze swojego środowiska. Nie na tego lekarza. I myślę, że wcale nie musi to być lekarz, żeby pomóc zapadającemu się miastu.
Czyżby chodziło o mnie??? Dzięki !
ludzie czy nie ma w Piotrkowie setek innych wazniejszych problemow niz bezprzewodowy internet ?
Nie ma, dla mnie darmowy net w całym mieście jest ważniejszy niż kolejna odnowiona ulica.
Masz rację. Szczególnie jak te ostatnio "odnowione" ulice w ramach przedwyborczej kiełbasiny.
Tak "odnowione", że za rok, jeżeli już nie po zimie, będzie się ten nowy "asfalt" rozłaził. Za mojego życia aż tak beznadziejnie zmarnotrawionych pieniędzy w Piotrkowie nie widziałem.
Ale cóż, skoro cel ma uświęcać środki...
Będziesz póżniej stękał-a że znów jest żle,że znów lekarze i milicjanci przy korycie.Trzeba iść głosować,bo tylko w ten sposób(duża frekwencja)możemy tych panów odsunąć od władzy(czyt.od koryta).Ostatnie wybory na Prezydenta RP pokazały jaka partia ma największe poparcie w piotrkowie.Apeluje o powszechny udział w wyborach a victoria nad lekarzami i milicjantami będzie nasza.Stop komunie.
Nie wiem, czy współczuć z powodu 6-miesięcznego bana?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!