aż serce rośnie!!! ilu w narodzie obywateli może zostać ministrem edukacji, czy kuratorem oświaty, sami fachowcy, znawcy oświaty... BRAWO!!! aż dziw bierze, ze wogóle mamy jakies problemy ze szkolnictwem????
Strajkujcie do wakacji a pozniej co..... jaki to przyklad dziecia dajecie ,,,ciekawe kto was za to pochwali zdenerwowani rodzice??? A kiedy to dzieci odrobia????
Żenada to tylko akcja polityczna dzięki Broniarzowi i czarzastemu !!!
Panie pośle Lolek Grzegorzu tak się ściskasz z prezydentem Chojniakiem i starostą Wojtysiakiem. Panie marszałku Ziębo zaprowadzasz w radzie powiatu miłość wszystkich stron politycznych ( wszyscy się kochają), zatrzymujesz na stanowisku dyrektora szpitala na Rakowskiej . Stańcie na wysokości zadania i spróbujcie zakończyć te strajk inauczycieli. Czy jesteście tylko do uśmiechów . Panie Lolek niech Pan się weźmie za zapewnienie dojazdu z Koła Sulejowa i innych miejscowości czas ruszyć tyłek a nie tylko wywiadów udzielać i rozsyłać uśmiechy. Działanie a nie konserwowanie starych układów to zdrada elektoratu już w maju wasz sposób działania będzie miał odzwierciedlenie w wyniku woborów. Jeśli nie zmienicie swojego działania w umacnianiu układów jesieniom poślemy was w niebyt. Czas skończyć ten chocholi taniec
Mnie śmieszy że oni strajkują :D Nawet znaczenia tego słowa nie znają. Strajk jak przyjda na te kilka godzin tak jakby w pracy byli i ida do domu to nie strajk tylko obiboctwo. Strajk to przychodzisz do miejsca pracy i nic nie robisz i siedzisz az wygrasz tak jak pielegniarki dla przykładu, nie wyszly ze szpitali az nie dopieły swego , tam jadły, spały itd. tylko sie zmieniały w zależnosciod sytuacji w domu. A tu.... taki strajk jaki poziom nauczycieli.
zlikwidować karte nauczyciela , normalny dzień pracy , nie 3 godziny i 4 miesiące wolne ,iści za ciosem i przebudować system
Zastanawiam się kto wypisuje te wszystkie komentarze? Części z nich, te pozytywne, nauczyciele - rozumiem, strajkują, to piszą komentarze na smartfonach. A te negatywne, około STU, pisane do godz. 13.30 - kto jest ich autorem? Bezrobotni?? A może robią to pracownicy w godzinach pracy?? Chciałabym mieć taką pracę - w godzinach pracy pisać komentarze!!!!
Niech będzie pensum 24 godziny przy tablicy i 16 poza nią. Pełne 40 godzin. Żadnych Kart Nauczyciela. Jak każdy pracownik wymagam: stanowiska pracy z pełnym wyposażeniem do jej wykonywania, godzin pracy w wymiarze max. 8 dziennie od 8:00 do 16:00. Urlopu na żądanie i wypoczynkowego kiedy chcę. Rady, wywiadówki, obróbka sprawdzianów i przygotowanie do zajęć w tym czasie. Szkolenia na koszt pracodawcy i tylko w czasie godzin pracy. Na wycieczki niech zatrudniają specjalistów: animatorów, przewodników, ochroniarzy. Ja mam wolne, jestem po pracy. Telefon służbowy do rozmów z rodzicami i samochód służbowy na dojazdy na nauczanie indywidualne. Karta multisport. Pensja adekwatna do wymaganych kwalifikacji - minimum jak prawnik lub lekarz. Sprawy wychowawcze niech ogarnie specjalista psycholog. Ja jestem po pracy. Wymagam laptopa (dziennik elektroniczny), drukarki z przydziałem tonera i papieru (sprawdziany i analizy), skanera (archiwizacja dokumentów i ich udostępnianie rodzicom i uczniom). Osobisty stolik jak w normalnym korpo. Wyciszony żeby nie przeszkadzać innym. Pracownie lekcyjne zgodne w pełni z wymogami BHP i wyposażone w 100 procent tego co wymaga program nauczania. Strój służbowy jak w normalnym korpo. Nie chcę nic kupować za swoje pieniądze do pracy.
Dacie mi to?
Przedszkole ul Kazimierza Wielkiego ,plakat widać go na zdjęciu STOP ... NISKIM PŁACOM W OŚWIACIE ! niby tacy wykształceni , a jak napisane, [ kropki na dużych literach] wstyd, aż razi w oczy, niedouczeni ? całe osiedle się z tego śmieje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!