A może tak nauczyciele z dobrej woli zrezygnują z karty nauczyciela przecież to wymysł komuny po co im roczny urlop zdrowotny która grupa zawodowa tak ma i jeszcze trzy miesiące w roku wolnego
Zawsze możecie zmienić pracę jak wam się nie podoba. Jak chcecie podwyżkę to pracujcie w normalnym wymiarze godzinowym, jak normalni ludzie którzy was utrzymują. Druga sprawa to korepetycje za które podatku raczej nie odprowadzacie..... Może jakiś Urząd Skarbowy by się tym zainteresował !!! P.s. Moim zdaniem jeśli nauczyciel jest dobry to dziecko nie potrzebuje korepetycji, w dzisiejszych czasach niestety powołanie wygrywa z chęcią lewego zysku !!!
Nie podoba Wam się protest nauczycieli?
Poziom ich wiedzy? Za mało się poświęcają?
NIE MA SPRAWY.
Przenieście dzieci do prywatnych szkół.
Nie stać Was?
Zmieńcie pracę na lepiej płatną.
Powiem tak niech walczą ale nie po to abym glowil się i troil bo przedszkole jest zamknięte już pozwoli mnie to doprowadza do nerwowosci co mają powiedzieć rodzice którzy pracują i nie mogą pozwolić sobie na wolne, teraz ja mam ogromny problem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!