No właśnie, niech strajkują w lipcu. Przecież pensję dostają też wtedy. Nie popieram tego strajku. To co proponuje rząd to dużo za dużo. Wystarczająco mają już teraz!
Za dobrze mają-wakacje wolne, ferie wolne, święta i weekendy wolne. Kto więcej zarabia za kilka godzin pracy dzienne. Kto wymyślił takie podwyżki w takiej kwocie, litości!!!!
Kto z tych mało inteligentnych pomyślał co mają z dziećmi zrobić Ci którzy naprawdę pracują
Wstyd,wstyd,brak słów,i proszę nie sugerować że rodzice popierają nauczycieli!!
Dla mnie moga strajkować nawet 2 miesiące.... Lipiec i sierpień. Ale w czasie przed egzaminami to zupełny brak szacunku dla dzieci dla których mieli być autorytetami. Żenada.... ????
Popieram jak wszyscy to wszyscy tylko szkoda że z prywatnych firmach nie strajkuja
Popieram jak wszyscy to wszyscy tylko szkoda że z prywatnych firmach nie strajkuja
Ten strajk mocno utrudni mi życie, bo mam dzieci w przedszkolu, ale i tak popieram.
Za moment pójdą do szkoły, może lepszej dzięki temu strajkowi.
Nauczyciele, powodzenia! Oby jak najkrócej i efektywnie!
Czyli chcą kasy, ale pracować na nie więcej to już nie chcą. Jestem przeciwny strajkowi. Nie podoba się to zmienić pracę, a nie wymuszać podwyżki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!