Odchodzimy od fajerwerków a następnym krokiem będzie zakaz emitowania Czterech Pancernych i Psa Cywila żeby sie nie rozniosło że kiedyś nie przeszkadzały pieskom huki z armat czy wystrzały z PPSz
a może tak jeden z drugim by sobie w łeb strzelił
podniecacie się jak dzieci
Ale będę strzelał, a te szczury na smyczy to nie pośpią w sylwestra :D Pies to ma być pies!
A może Ci wszyscy obrońcy zwierząt zaczęliby od sprzątania po swoich pupilach. Mnie bardzo stresuje jak wejdę w psie g...o!!!
Kupcie swoim pieska tabletki !!! Czemu każdy ma nie strzelać dużo ludzi nie ma psów ani kotów i chce uczcić jakoś nowy rok strzelając dlatego mniejszość co ma pieski powinna się dopasować do tego.
Inne miasta idą z postępem czasu. Piotrków nadal w lesie a jego mieszkańcy szczekają...
ja tam nie strzelam w sylwestra ani w nowy rok, solidaryzuje się z obroncami zwierząt... strzelam w świeta, kilka dni przed sylwestrem i dwa dni po nowym roku, bierzcie przyklad ze mnie i nie strzelajcie w sylwestra ani nowy rok !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!