Dzisiaj dyrektor PUP w Piotrkowie radio lokalne: brakuje w Piotrkowie kierowców z kat C i wyższej , magazynierów czytaj żeby było ładniej operatorów wózków ,pracowników fizycznych w budowlance....a ja dodam... i zdrowo myślących. Czego w tej słynnej na cały powiat "uczelni" brakuje. A menedżerach ani ,ani ,ani słowa...
No to general menejdżer Łandźej z magazyna w Głuchowie niech sie zapisuje bo z zarządzaniem u niego na bakier:)
A Murarz zbrojarz lub ciesla za mniej niż 6000 na rękę na budowę nie przyjdzie. Uczcie się logistyki menadżerki zarządzania i narzekajcie na niską pensję bo jaka praca taka płaca. W myśleniu przyszłość i nie ma już czy się stoi czy się leży to kasa się należy
Skończyłem logistykę w 2009r. na łódzkiej uczelni. Pracuję w tej branży 15 rok i mam dosyć. Ilu potrzeba menedżerów w woj. łódzkim? 100? A reszta absolwentów może co najwyżej na wózku jeździć albo w biurze pracować na 3 zmiany za 3000 na rękę...kokosów nie ma i raczej nie będzie w tej branży. 1/1000 się wybije, reszta wegetuje. Lepiej było zostać elektrykiem albo mechanikiem...
Tu nie chodzi o to, żeby kształcić, raczej o to, by zachować posady dla pracowników Filii.
Potrzebują "menagerów", bo brak pracowników do fizycznej roboty. Ukraina się skąńczyła ?
Studia praktyczne, ale co roku zdaje tak wielu, że lepiej jak najszybciej zaczynać pracę, w firmie zdobywać doświadczenie, a egzaminy zdawać sprawnie, w razie potrzeby, dzięki konsultacjom i wzorom https://dyplomowani.pl/ Tak samo sprawnie się bronić i cieszyć mocną pozycją w zawodzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!