Studia praktyczne, ale co roku zdaje tak wielu, że lepiej jak najszybciej zaczynać pracę, w firmie zdobywać doświadczenie, a egzaminy zdawać sprawnie, w razie potrzeby, dzięki konsultacjom i wzorom https://dyplomowani.pl/ Tak samo sprawnie się bronić i cieszyć mocną pozycją w zawodzie.
Potrzebują "menagerów", bo brak pracowników do fizycznej roboty. Ukraina się skąńczyła ?
Tu nie chodzi o to, żeby kształcić, raczej o to, by zachować posady dla pracowników Filii.
Skończyłem logistykę w 2009r. na łódzkiej uczelni. Pracuję w tej branży 15 rok i mam dosyć. Ilu potrzeba menedżerów w woj. łódzkim? 100? A reszta absolwentów może co najwyżej na wózku jeździć albo w biurze pracować na 3 zmiany za 3000 na rękę...kokosów nie ma i raczej nie będzie w tej branży. 1/1000 się wybije, reszta wegetuje. Lepiej było zostać elektrykiem albo mechanikiem...
A Murarz zbrojarz lub ciesla za mniej niż 6000 na rękę na budowę nie przyjdzie. Uczcie się logistyki menadżerki zarządzania i narzekajcie na niską pensję bo jaka praca taka płaca. W myśleniu przyszłość i nie ma już czy się stoi czy się leży to kasa się należy
No to general menejdżer Łandźej z magazyna w Głuchowie niech sie zapisuje bo z zarządzaniem u niego na bakier:)
Dzisiaj dyrektor PUP w Piotrkowie radio lokalne: brakuje w Piotrkowie kierowców z kat C i wyższej , magazynierów czytaj żeby było ładniej operatorów wózków ,pracowników fizycznych w budowlance....a ja dodam... i zdrowo myślących. Czego w tej słynnej na cały powiat "uczelni" brakuje. A menedżerach ani ,ani ,ani słowa...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!