Mam pytanko gdzie zgłosić skargę na sąsiada cały dzień psinka zamknięty w łazience i wyje rozpaczliwie aż go żal
Dzięki kotom nie ma szczurów i myszy na osiedlu a jak się kot załatwia to zakopuje to i nie ma syfu a co do ptaków taka kolej rzeczy
Pan "chciał pobić" panią karmiącą koty (?) Tzn. co? Dziwny ten artykuł... .
A ja widziałem jak pod oknem piwnicy, na oś. Słowackiego z wystawionej miseczki pasły się 3 spore szczury. Nie mogłem uwierzyć, gdy nie spłoszyły się gdy podszedłem na 2 metry. Odganiały się nawzajem i wtranżalały jedzonko... .
Byliście kiedyś w piwnicy opanowanej przez koty??
Czyli dokarmianie ptaków, które obok pszczół są zapylaczami i dzięki nim mamy drzewa i wszystko, to co dookoła rośnie jest BE!! Ale dokarmianie kotów, które roznoszą bardzo dużo chorób jest CACY. Cos tutaj jest nie tak!!
Dzikie koty jak najbardziej muszą być w mieście żeby kontrolować populację szczurów i innych gryzoni.
A co z piosenkami, które srają, a właściciele po nich nie sprzątają i wyżerają karmę kotom i wypijają im wodę. I jeszcze szczują koty.A z karmy korzystają też jeże, które też są pod ochroną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!