metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mariusz5891 ~mariusz5891 (Gość)04.12.2012 12:53

Moim zdaniem to fantastyczny pomysł, pod warunkiem dobrze skonstruowanej umowy - by uniknąć sytuacji, że ktoś bierze psiaka i po 2 tygodniach przywiązuje go do drzewa w lesie. Na marginesie gratulacje dla Pana Wójta - dużo dobrego dzieje się w Moszczenicy za jego rządów, oby tak dalej!

00

sklave sklaveranga04.12.2012 13:03

Jacy zapobiegliwi, jacy troskliwi!!! w tej Moszczenicy.
W czwartek tam byłem i nie dowierzałem
chodniki piachem już posypali.
No a pod gminą to grupka mieszkańców
z łopatami już czekała
i nerwowo śniegu wglądała
a tu jak na złość ponad 10 na plusie.
Oj ciężkie czasy czekają Panią Zimę w Moszczenicy...
http://sklave.manifo.com/

00

zet ~zet (Gość)04.12.2012 14:35

"mariusz5891" napisał(a):
Moim zdaniem to fantastyczny pomysł, pod warunkiem dobrze skonstruowanej umowy - by uniknąć sytuacji, że ktoś bierze psiaka i po 2 tygodniach przywiązuje go do drzewa w lesie

zgadzam sie.

00

ann ~ann (Gość)04.12.2012 14:53

brawoPanie Wójcie. oby tak dalej.

00

do sklave- ~do sklave- (Gość)04.12.2012 15:04

jak dla mnie jestes waflem i burakiem

00

ogórek ~ogórek (Gość)04.12.2012 15:37

"do-sklave" napisał(a):
jak dla mnie jestes waflem i burakiem

Odezwał się wielbiciel wójta z ogródków koło Batorego.
Jak tam korniszony zdążyliście pozbierać????
a śledzie na tych krzakach owocowych nie zmarzły???

00

MuHa ~MuHa (Gość)04.12.2012 15:54

Pomysł bardzo mi się podoba i może niepotrzebnie szukam dziury, ale co z ludźmi, którzy są zdesperowani na zdobycie pieniędzy? Alkoholik, ćpun, cygan, czy ktoś kto nie ma co jeść od dwóch tygodni - dla nich podpisanie umowy to tyle co ruszyć długopisem i podpiszą wszystko...

00

abcdefg ~abcdefg (Gość)04.12.2012 22:56

Gdzie ,z takim pomysłem na wieś?Przecież z góry wiadomo że niebawem będziemy czytać o znęcaniu sie nad zwięrzętami.Na wsi z reguły jest tak:jak jest chory pies ,przychodzi sąsiad z łopatą i po problemie...lub zprzyjażniony pan myśliwy.Ludzie zastanówcie się....Przecież nawet żaden szanowany hadowca nie sprzeda psiaka na wiochę...

00

CHORY KRAJ ~CHORY KRAJ (Gość)05.12.2012 02:01

Cytuję:
W Moszczenicy dopłacą do adoptowanego psa?

Już się całkiem we łbach poprzewracało... Zajmijcie się najpierw dziećmi które w biedzie i nędzy w tym kraju żyć muszą! To że pies michy nie dostanie to można dostać za to nawet 5 lat ale jak dzieci niedożywione chodzą bo rodziców niekiedy jest nie stać nawet na podstawowe rzeczy to wtedy jest dobrze! Co za pop...ny kraj!

Cytuję:
~abcdefg (Gość)
3 godziny temu, 22:56
Gdzie ,z takim pomysłem na wieś?Przecież z góry wiadomo że niebawem będziemy czytać o znęcaniu sie nad zwięrzętami...

Następny mądry z miasta... To wytłumacz mi dlaczego w miejscowościach: Wola Bykowska, Kafar, Karlin i dalej w stronę lasu przynajmniej raz a niekiedy i dwa razy w miesiącu z aut z tablicami EP wyrzuca się psy??? Miesiąc temu jacyś przejezdni Forda Fiestę rozbili bo jakiś klient z miasta właśnie też psa dzień wcześniej wypuścił i się błąkał po okolicy! I co Ty na to?

00

Pietrek Pietrekranga05.12.2012 07:49

"abcdefg" napisał(a):
Gdzie ,z takim pomysłem na wieś?Przecież z góry wiadomo że niebawem będziemy czytać o znęcaniu sie nad zwięrzętami.Na wsi z reguły jest tak:jak jest chory pies ,przychodzi sąsiad z łopatą i po problemie...lub zprzyjażniony pan myśliwy.Ludzie zastanówcie się....Przecież nawet żaden szanowany hadowca nie sprzeda psiaka na wiochę...

wez nie u ogolniaj a w miescie jak ma idzie wlasciciel do pracy pozniej zakupy i pies siedzi 10 godzin nawet sie wysrac i wylac nie ma gdzie. A do temtu na psa 300 a na dzieci z gminy 70 zl na dziecko pies lepszy jak czlowiek

Komentarz był edytowany przez autora: 05.12.2012 07:50

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat