metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gosia ~gosia (Gość)11.10.2014 09:35

Bylam na tej mszy ,wspanialy czlowiek,czulam spokój w mojej duszy i wyszukuje w Internecie kiedy odbywają sie takie mszy .wowczas jak stoje tak jadę z moja rodzinka ,poniewaz dzięki nim wiem ze kieruję się w dobrym kierunku mojego życia.ostatnio msza skonczyla sie prawie o polnocy ...ja pojechalam do domu ale moja kolezanka dostala ...uslyszala w kościele z zachrysti straszny krzyk,aż brzmiał jej na drugi dzień w uszach... Okazało sie ,ze po ratunek przyszedł ojciec z opętanym synem ...juz 4 raz ten ksiądz wypędzał z niego demona...naoczny świadek ,który pierwszy raz widział te zdarzenie bał się wyjść z Kościoła.Dlatego szatan się cieszy jak się w niego nie wierzy może nami manipulować.Taki ksiądz to skarb i trzeba sie o niego modlic ,aby miał sile walczyc z tym zlem, czyha ale my nie jesteśmy świadomi lub nie chcemy w niego wierzyć...

195

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)11.10.2014 16:50

Znowu odgrzebano artykuł, spod którego wcześniej hurtowo usunięto wszystkie komentarze. Nie wolno czarów w wątpliwość poddawać!

134

czytelnik ~czytelnik (Gość)26.11.2014 12:15

Polecam
http://zenobiuszjuz.wordpress.com/?s=cielecki

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat