Proszę mi wytłumaczyć dlaczego spot reklamowy w Strefie FM sfinansowany z Komitetu Wyborczego PSL czyta pani z Przymierza Samorządowego, czy to jest zgodne a Kodeksem Wyborczym czy ta pani może jest lektorem w radio, ponieważ się pogubiłem. A może to rzeczywiście jakaś partyjna pajęczyna. Zaczyna mi to śmierdzieć i to bardzo.
Do oko- proszę wybrać sobie nową nazwę i nie podzszywać się pod innych bo ja jako ,,oko" tego nie pisałem i ja wczoraj na zebraniu widziałem p.Sławka. A drozdka czuć na odległość więc wszyscy od razu wiedzą, że jest.
jestem zdegustowana poziomem tej dyskusji, ale z drugiej strony każdy ma prawo do swojej opinii. jestem za tym, żebyśmy sie szanowali i wspólnie wspierali rozwój NASZEJ gminy.
wg mnie pan Drozdek pokazał juz na co go stać i miał na to całe 12 lat. dajmy sznasę innym
wiadomo ze wygra ten ktory uzyska większą liczbe głosów- albo Drozdek albo Ogrodnik. wtedy jedni lub drudzy zwpennicy musza sie z tym faktem pogodzić
Są Górole i są Wolusy i co w tym złego widzicie.Jak Was widzą tak was piszą..
Też się zastanawiam kto głosował na panią radną nieporadną? Tak zapatrzonej w Drozdka osoby jeszcze nie było!!!!!
Zobaczcie jak sie PSL z SLD wzieli razem do tanca a potem w niedzielę -na wybory i do kościoła jakby nigdy nic...
Ma się wrażenie ze p.Ogrodnik ,,robi za słupa" ; może chcą go wypchnąć z powiatu, bo im wstyd za takiego radnego...
czego to wójt nie obiecał w Tych wyborach ......
powiedział przed wyborami że jak nie wygra w pierwszej turze to rezygnuje i co Wy na to ??? nadal się stołka trzyma
Drodzy mieszkańcy Gminy czas na zmiany 12 lat już naprawdę wystarczy, obecny Wójt się wypalił z pomysłami.
nie mogę tego znieść że wypuścił posterunek policji to dla gminy jest jedna wielka porażka, Tym bardziej że nasza gmina jest najbardziej niebezpieczna gmina w powiecie
do zobaczenia przy urnach ;-)
Ośrodek zdrowia ??? Super!!! A po leki i tak będziecie do Woli jeździć ha ha. Kolejna udana inwestycja
Co znaczy że będzie punkt lekarski??? Ze lekarz będzie raz w tygodniu przyjmowa...znów Obiecanki Drozdka przed wyborcze.....nie dajcie sie nabrać ludzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!