metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fifi ~fifi (Gość)28.11.2014 12:07

GOK możesz sobie zabrać do swojej wsi, bo tam się nic nie dzieje. Orliki są nie tylko we Woli. Kanalizacja zalewa ludziom domy. To jest ta pomroczność. Zaraz jeszcze napiszecie, że wójt bloki modernizuje, to już by był kabaret!!!

53

retykabarety ~retykabarety (Gość)28.11.2014 12:19

do zorro [u][/
Wolusy? A ty skąd jesteś? Nie bój się użyć nazwy miejsca, z którego pochodzisz.Chamstwo i góralska muzyka.Nikt z Woli nie mówi o mieszkańcach gminy Siomsioki, Krężnioki, Glinioki, Rokszycoki, czy Bujnioki, więc szanuj język, a nie rzucasz jakimiś neologizmami! Nie próbuj skłócać Woli z innymi miejscowościami. Jesteśmy z jednej gminy, mamy tu i tam rodziny, przyjaciół, znajomych. Mówię STOP takim znieważaniom. Szanujmy się!

91

bob ~bob (Gość)28.11.2014 12:20

Jacy mieszkańcy takie i osiedle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

do bob ~do bob (Gość)28.11.2014 12:29

Aleś walnął jak łysy grzywką o parapet... Słoma z butów. He he

72

lepsze jutro ~lepsze jutro (Gość)28.11.2014 12:45

Apeluję do wszystkich którzy chcą zmian do pójścia w niedzielę na wybory. Jest duża szansa na zmianę wójta.
Dość apodyktyczności, jednej osoby.
Chcę zaznaczyć, że szanuję dotychczasową pracę szczególnie młodych ludzi pracujących w urzędzie gminy, To ludzie o szerokich horyzontach stłamszeni przez dyktaturę obecnego wójta.

93

wolanka ~wolanka (Gość)28.11.2014 12:52

do rety kabarety
masz rację jeden kraj, jeden język, jedna wiara i co ???? powtarzam Twój apel rodacy szanujmy się, nie ulegajmy złudnym obietnicom obecnego wójta dla tej, czy tamtej wsi i różnym podziałom, na lepszych i gorszych, stanowimy jedną społeczność jaką jest gmina,i jstesmy skazani na to by zyc i pracować obok siebie, więc dokonajmy w niedzielę słusznego i dobrego wyboru, a tym wyborem jest "Zmiana"

42

kim ir sen ~kim ir sen (Gość)28.11.2014 12:57

Aż mi się coś robi,jak na spotkaniu wyborczym-każdym-we woli poruszana jest sprawa-KTO MA ZAMIATAC DROGI PO ZIMIE?? I oczywiscie pytaja o to burżuje z bloków.Ja jakos po zimie wychodze przed dom i zamiatam chodnik i kawalek drogi przy ogrodzeniu.I zyje,a na blokach to problem wagi panstwowej.

32

do zdesperowanej ~do zdesperowanej (Gość)28.11.2014 13:09

TY kochana miałaś już swoje lepsze wczoraj,rozumiem że miałabyś blisko do urzędu ale mów w swoim imieniu.Podobno byłaś okropna jako szefowa.JA OSOBIŚCIE NIE PRZEPADAM za widokiem na swoim horyzoncie ze swojego okna w UG. baj, baj

31

do matematyka z Woli ~do matematyka z Woli (Gość)28.11.2014 13:28

"głosy pani Kabzińskiej plus głosy pana Ogrodnika wynoszą więcej niż głosy pana Drozdka" - dostrzegam brak szacunku dla wyborców. Pani Kabzińska może deklarować poparcie, ale proszę wybaczyć - z moim głosem zrobię co zechcę. Nie pozwolę oddać go w niepowołane ręce. Najwyżej się zmarnuje.

32

do do ciemnoty ~do do ciemnoty (Gość)28.11.2014 13:44

- zawartość kanalizacji w polach? - proszę donieść odpowiednim służbom
- GOK - jak ktoś chce, to zauważy, ile imprez tam się odbywa
- drogi - śmiem zauważyć, że Wesoła to droga powiatowa
- osiedle - mnie tam się podoba
- zatrudnienie - stopę bezrobocia mamy jedną z najniższych w powiecie (przypominam o środkach z unii pozyskanych na szkolenia kilkuset mieszkańców gminy, którzy byli bez pracy)

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat