wśród osób uczęszczających do szkół wyzszych najmniejszy odsetek popiera PSL
Młodzi jednak chcieliby innej Polski , bez opartyjniactwa i kolesiostwa
Apeluję do wszystkich którzy dobrze wiedzą, że wójta Drozka nie zazdroszczą nam inne gminy:))
o wzięcie udziału w głosowaniu. Jest duża szansa na zmiany,
A ja się pytam jakie afery i przestępstwa ujawniła ta Pani ?
Co wywalczyła dla swoich wyborców?
Czy wyróżniła się czymkolwiek poza tym , ze była w ciągłym konflikcie z większością rady i dla zasady głosowała na NIE ?
Polityka to nie jest sztuka krytykanctwa ale umiejętnośc załatwiania swoich interesów. Pytam ile potrafił zrobic dla swoich wyborców radny z Bujen czy Gomulinia , a co ta Pani zrobiła dla mieszkańców Woli ?
skoro takiej chcą Polski to czemu głosują na pana, który ludziom z PISu, w zamian za poparcie, obiecał różne stanowiska....
A co może wywalczyć jedna osoba ??? Słyszałeś o czymś takim jak większość ??? To sobie pomyśl, że w nowo wybranej radzie mamy aż 11 lizodu...ów Drozdka. Jak myślisz co zrobi jedna Torchalska ???
I w końcu ktoś za załogi Drozdka przyznał się, że cytuję
W końcu ktoś z ekipy Drozdka przyznał się o co tak na prawdę chodzi w jego polityce!!!! Swoje interesy to potrafi załatwiać za nasze pieniądze!!!
Pisz za siebie drozdkomaniaku ! Ja głosuję na Ogrodnika !
Całe szczęście, że słuchałam debaty, bo teraz wiem, że ludzie mówią prawdę o Drozdku. Ten czlowiek po pierwsze nie umie się wysłowić, po drugie nie odpowiadał na pytania, a po trzecie lekceważy ludzi, mówiąc, że 1.000 zł to małe pieniądze, zależy dla kogo może dla pana bo nie dla mnie. Miałam nie iść na wybory, ale pójdę i zagłosuję na pana Ogrodnika.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!