Zastanawia mnie jedno. Dlaczego większość komentarzy za Drozdkiem dodawana jest w trakcie godzin pracy urzędu?Czyżby jakieś odgórne zarządzenie? Dlaczego oponenci piszą o różnych porach a Ci co go popierają wtedy kiedy pracuje urząd??
Na prawdę ciekawe?Ludzie przejrzyjcie na oczy i nie dajcie ich sobie więcej mydlić!!! Czas na zmiany!!!
Do ,,obiektywny obserwator", do ,,rozsądny", do w II: mam nieodparte wrażenie, że się ciągle powtarzacie i nie macie nic więcej do powiedzenia ale rozumiem nie każdy jest intelektualistą i że brakuje wam argumentów. Pozdro....hahahahaha
~w II pisze: oczywiście za obecnym wójtem
,,Drogi buduje wystarczające , takie na jakie nas stać, na pełnowymiarowe sale gimnastyczne nas po prosu nie stać , Jak przy szkole z setka uczniów stawiać takie sale" gdzie tu sens gdzie logika wII? To lepiej postawić i zrobić fuszerkę byle było. Ty nie wiesz co piszesz, jesteś za a nawet przeciw to świadczy o Twojej inteligencji. Niech buduje coś porządnie i to coś na co naszą gminę stać, ale masz ludzi drozdek, gratuluję.
Gratuluje rozumu. Kto z odrobiną logiki w głowie może twierdzić, że sala niepełnowymiarowa to fuszerka ?
Jest to po prostu sala mniejsza. Jakich setki buduje sie w całej Polsce, bo nie stać gmin, żeby przy małych szkołach takie sale budować.
Twoja wypowiedź świadczy o tym , ze nie masz argumentów, a piszesz tylko po to, żeby się przyszepić.
http://www.bip.wola-krzysztoporska.pl/userfiles/rdrozdek_osw_0914(1).pdf
I jak tu stołek zostawić ???
do Nowy
a ja gratuluję Ci głupoty, bo na rozum za późno, jezeli nas nie stać jako gminy na porządne sale, to po co budujemy to cos, co je tylko przypomina, skoro mamy XXI w naszej gminie, to niech ona go nam przypmina i wsakuje na każdym kroku, bo trudno powiedzieć, że nasza gmina kwitnie i sie rozwija, fakt cos sie w niej robi, tylko jakość tych robót pozostawia wiele do życzenia, nic nie jest zrobione od początku do końca, to tak jakbyś rozpoczął bieg i nigdy nie był w stanie go ukończyc, więc po co startować
Nie myli się ten co nic nie robi, Bez komentarza.. Ja popieram Drozdka, a co Ogrodnik zrobił będąc radnym powiatowym i to będąc w koalicji rządzącej.. Ludzie zastanówcie się..
Prawda, że nie myli się ten co nic nie robi ale może już dość tych pomyłek w wykonaniu Drozdka?! Dlaczego to my mamy płacić za jego nieprzemyślane decyzje? Może już wystarczy jego licznych budów na pokaz.On nie przejmuje się, swoimi błędnymi decyzjami, bo i po co skoro co miesiąc 12 tys wpływa na jego konto.
~do Nowy :-) (Gość) 25.11.2014 08:10
To ty nie masz argumentów i powtarzasz to co ci drozdek każe, a wniosek z tego taki, że to ty nie masz rozumu. Oj widzę, że pieski drozdka się obudziły i szczekają... I wkółko na ten sam temat. A podobno jest taki wspaniały i ma wygrać bez problemu, coś mi się wydaje, że ma strach u du..y a ty razem z nim.
Argumentacja bez sensowna. Wypowiedź bez grama kultury osobistej. Zawiść , zawiść, zawiść ....
Twoja propozycja budowania pełnowymiarowych sal przy małych szkołach jest po prosu zwykłą niegospodarnością. Trzeba niestety policzyć chociażby koszty ogrzewania.
Wybudowane zostały takie sale na jakie gminę stać. A stać dzięki mądremu gospodarowaniu.
Dlatego popieram Romana Drozdka. Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!